Îndrăgind atât de mult tradițiile strămoșilor, cei de la Faunus Plant se ocupă cu selectarea, colectarea și prelucrarea plantelor medicinale și a ierburilor aromatice, acordând -bineînțeles- mare atenție și științei. Procesul de fabricație este în conformitate cu legistlația în vigoare, respectând toate standardele de igienă și siguranță alimentare, iar rezultatele se concretizează în ceaiuri, siropuri, tincturi și unguente menite pentru a trata diferite afecțiuni.
Plantele medicinale și aromatice sunt prelucrate în laboratoare, în mod natural, conform rețetelor originale și tradiționale, fabricându-se astfel preparate bazate pe principii active naturale, lipsite de aditivi alimentari.

Din magazinul cu remedii naturiste, puteți selecta produsele de care aveți nevoie: ceaiuri, tincturi, unguente, balsamuri pentru buze sau uleiuri pentru masaj sunt produse naturale, obținute din plante cu principii active ridicate și îmbogățite cu uleiuri esențiale și vitamine.
Pe site-ul FaunusPlant.ro, puteți citi testimoniale, sfaturi și noutăți, astfel încât dvs. să fiți cât mai informat cu privire la produsele comercializate și la reputația magazinului atunci când veți cumpăra.

Comanda se plasează simplu și ușor prin crearea unui cont și furnizarea datelor necesare expedierii coletului. Magazinul online FaunusPlant.ro vă pune la dispoziție beneficii precum: un produs cadou pentru comenzile ce depășesc suma de 80 de lei, transport gratuit + un produs cadou pentru comenzile de peste 120 lei, transport gratuit + un produs cadou + 10% discount pentru comenzile mai mari de 130 lei.
Pentru comenzile sub 120 lei, livrate prin firma de curierat Urgent Cargus, veți achita un cost suplimentar de transport de 16 lei, iar acestea vor ajunge la dvs. în interval de 1-3 zile lucrătoare. Pentru cele livrate prin Poșta Română, veți achita o taxă de doar 12 lei și veți primi coletul în 3-5 zile lucrătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Faunusplant.ro