Dintotdeauna am avut posibilitatea de a admira, pe străzile din oraș, diferite ținute ale celor care merg la job, la cursuri, la întâlniri sau întruniri și vor să arate cât mai bine. Indiferent de stilul adoptat (elegant, nonconformist, urban, office sau sport), oamenii aleg să se îmbrace mereu cât mai în tendințe.
Magazinul online fashiontribes.ro oferă clienților posibilitatea de a-și comanda hainele online, de a le primi direct la domiciliu și de a le purta chiar după câteva zile de la lansarea comenzii.

În fond, nu este deloc greu pentru clienți să își comande ținutele dorite; odată ce vor verifica ofertele și tabelul de mărimi, pot adăuga simplu produsele în coșul virtual. După confirmarea comenzii, totul devine mult mai simplu și este doar o chestiune de zile până ce coletul ajunge la destinatar. Fashion Tribes nu este altceva decât o comunitate de „triburi” stilistice, de oameni cu aceleași preferințe, personalități, stiluri vestimentare. Triburile sunt caracterizate de sute, chiar mii de produse complexe menite să definească orice stil personal și să-i ajute pe cei care le poartă să atragă priviri admirative. În cazul în care produsul comandat nu este chiar pe placul cumpărătorului, acesta poate fi returnat fără explicații suplimentare comunității Fashion Tribes.

Concret, ce pot cumpăra oamenii de pe Fashion Tribes? Rochii, cămăși, pantaloni, salopete, genți, încălțăminte, treninguri, bluze, haine de blană, paltoane, costume de baie și accesorii pentru femei. De asemenea, pot cumpăra cămăși, tricouri, pantaloni, încălțăminte, jachete, lenjerie intimă, blugi, sacouri sau hanorace pentru bărbați, dar și pijamale, produse vestimentare sau de îngrijire pentru fete și băieți.

Pentru că stilul vestimentar se va defini de la cele mai fragede vârste, specialiștii magazinului online sunt alături de oameni de toate vârstele pentru a-i ajută să își găsească hainele care îi caracterizează. Cu siguranță, vor economisi timpul pe care l-ar fi pierdut prin magazine probând haine și vor găsi obiecte vestimentare, încălțăminte și accesorii deosebite față de ceea ce se găsește în magazine de obicei. Costul de livrare este de 17.5 lei, livrarea gratuită se aplică la comenzile de peste 200 lei, iar produsele vor fi livrate la dvs. în termen de 1-3 zile lucrătoare. În plus, puteți returna un produs comandat în termen de 14 zile de la primirea sa.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Fashiontribes.ro