Fie că participă la un eveniment, merg la serviciu sau la un interviu, la un cocktail sau la o întrunire importantă, la cursuri sau la plimbare, doamnele trebuie să acorde importanță outfitul-lui ales. De aceea, Magazinul online Fashionsense.ro le ajută pe acestea să își redescopere simțul estetic și să își redefinească stilul vestimentar. Catalogul online este plin de oferte care mai de care mai atractive, la cel mai bun raport calitate-preț, Fashion Sense oferind doamnelor și domnișoarelor șansa de a nu mai pierde timp prin magazinele probând tot felul de ținute, ci comandându-le online. Sunt disponibile rochii de zi, de ocazie, tricotate, imprimate, rochii negre sau de vară, ținute cocktail, bluze și cămăși, fuste și pantaloni, tricotaje, sacouri și jachete. Dacă țin cont de tabelul de mărimi și fac măsurătorile așa cum se cuvine, femeile nu vor întâmpina probleme și nu vor avea de ce să returneze produsul comandat.
Totuși, dacă nu sunt mulțumite de ceea ce au primit, pot returna produsul comandat în termen de 14 zile, având siguranța rambursării banilor.

Echipa magazinului este formată din oameni pricepuți, cu studii în domeniu, din designeri vestimentari și creatori de modă, persoane cu un simț estetic deosebit care se pot ocupa de alcătuirea ținutelor perfecte pentru diferite evenimente. Totodată, catalogul este plin de produse la modă, de cea mai bună calitate, haine confecționate din materiale bune, conform celor mai noi tendințe, astfel încât să poată fi cumpărate în mod rapid. Magazine Fashion Sense se găsesc în Timișoara, Arad, Bistrița, Alba Iulia, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Botoșani, Iași, Bacău, Pitești, Ploiești, Brașov, Brăila, Galați, Constanța.
Acest site aduce zilnic noutăți, are promoții și produse Outlet, iar pentru cele care vor să se îmbrace în cele mai noi tendințe, magazinul FashionSense.ro este soluția ideală de a investi banii în haine de bună calitate cu un design foarte plăcut. Costul de livrare este de 18 lei, transportul este gratuit la comenzile de peste 150 lei, iar termenul de livrare este de 2-7 zile lucrătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Fashionsense.ro