FashionAgenda.ro este un magazin online ce comercializează haine de damă ieftine. Magazinul și-a făcut apariția în anul 2010 și a dorit să aducă produse de calitate și bun gust. Magazinul a dobândit experiență în timp și s-a dezvoltat pentru a asigura clienților produse ieftine dar de calitate. Pe site veți găsi periodic noi modele de colecții, ele fiind actualizate lunar. Magazinul oferă reduceri de prețuri și oferă asistență gratuită cu privire la produsele afișate pe site. Magazinul livrează și în Uniunea Europeană și oferă posibilitatea clienților de comanda rapid fară a fi nevoie de crearea unui cont.

Pe site-ul fashionagenda.ro veți găsi produse din categorii precum: haine xxl, rochii, bluze, body, cămași, sacouri, pulovere, pantaloni, colanți, salopete, fuste, costume de baie, etc. Site-ul vă pune de asemenea la dispoziție o pagină dedicată reducerilor, pe această pagină veți găsi doar produsele aflate la promoție. Alte pagini interesante sunt dedicate produselor din colecția nouă și cele mai vândute produse. Punctele forte ale magazinului sunt: originalitatea, prețurile accesibile, produsele de caliate, reputație bună, tradiție pe piață, gamă diversificată și livrare rapidă.

Pentru a beneficia de transport gratuit trebuie să comandați produse cu o valoare totală de peste 200 ron. La un colet de cu o valoare de sub 200 ron, costul transportului este de 15 lei, valabil pe tot teritoriul României. Produsele ajung de obicei în maxim 48 de ore la cumpărător. Pe teritoriul Europei, prețul transportului variază în funcție de țară și distanță. De obicei prețurile încep de la 55 lei și pot ajunge până la 180 lei. Transportul în Franța costa 80 lei, Germania 65 lei, Italia 65 lei, Marea Britanie 80 lei și Spania 80 lei. Timpul de livrare este de 3-8 zile. Pagina detaliată cu privire la transportul în Europa se poate accesa aici. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Înainte de a trimite produsele înapoi trebuie să anunți magazinul telefonic sau la adresa de email contact@fashionagenda.ro în maxim 4 zile lucrătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe FashionAgenda.ro