Magazinul online Fashion-24.ro vă pune la dispoziție rochii elegante de seară, rochii deosebite de ocazie, de banchet (în toate culorile, lungi sau scurte), rochii de petrecere prin care să vă puteți face remarcate, rochii de nuntă în care veți străluci, rochii de botez, dar și rochii de club în care veți atrage toate privirile. De altfel, în magazin veți găsi rochii XXL, dar și rochii office sau de zi, ținute cu care veți contura o imagine frumoasă.
Printre altele, în magazinul online Fashion-24.ro, veți găsi rochii din dantelă, într-o varietate de modele, croieli și culori. Pe site, veți găsi în josul paginii, în secțiunea Informații, tot ce trebuie să știți despre cum să alegeți rochia perfectă pentru dvs. În plus, aici găsiți și peste 100 de modele de genți.
Livrarea se face prin firma de curierat Cargus sau GLS, iar transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 199 RON. Însă, pentru comenzile mai mici, costul livrării va fi de 15 lei.
Daca nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat sau acesta nu se potrivește, aveți termen de 14 zile calendaristice în care îl puteți returna fără niciun motiv. În schimbul produsului, magazinul urmează să vă restituie banii sau dvs. aveți posibilitatea de a alege o altă mărime ori un alt produs.
Primul schimb este gratuit, iar pentru următorul schimb, costul transportului este de 26 de lei. În cazul în care returnați articolul cumpărat și nu alegeți un alt produs sau o altă mărime, costul transportului este suportat de dvs. 
Coletele vor fi RETURNATE prin Poșta Română sau Curier Rapid, la adresa: SC. DYLAND FASHION S.R.L, Râmnicu-Vâlcea, Strada Gib Mihaescu, Nr. 3, Bl. F3, Sc. A, Ap. 4.

Vezi reducerile din saptamâna aceasta pe Fashion-24.ro