Farmec este un brand românesc cu o tradiție de peste 120 de ani. Compania produse și distribuie produse de înfrumusețare iar în anul 2002 a fost recunoscută prin obținerea Certificatului Internațional de Calitate ISO 9001. Pe site regăsim o gamă variată de produse dintre care putem enumera: Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Athos, etc. Cu timpul, compania Farmec a dezvoltat colaborări cu instituții precum: ocietatea Româna de Cosmetologie, Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, Clinicile de Dermatologie din Cluj-Napoca şi Bucureşti, Clinici de testare a eficienţei produselor, Laboratoarele Dermscan Franţa şi Evic Internaţional România.

Pe site regăsim articole din categorii precum: Produse pentru ten, Machiaj, Cadouri, Produse pentru păr, Produse pentru corp, etc. Magazinul oferă gratuit serviciul de împachetare cadouri, foarte util în cazul în care produsul comandat este un cadou. Magazinul a implementat de asemenea și un serviciu de fidelizare clienți, cu reduceri și discount-uri periodice. Dacă plătiți cu cardul produse de peste 59 lei, veți beneficia de livrare gratuită.

Farmec este un brand cunoscut în țara noastră pentru produsele sale de calitate și prețuri accesibile. Din partea clienților primind foarte multe recenzii pozitive.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Farmec.ro