Unul din cei mai buni prieteni ai fermierilor iscusiti si gospodarilor pasionati de gradinarit si cresterea animalelor isi afla sediul pe site-ul https://farmbee.ro/. Aicipasionatii de agricultura vor gasi tot ceea ce au nevoie pentru a avea o recolta bogata, o gospodarie curata si frumoasa, fara daunatori. In portofoliul de produse Farmbee se gasesc solutii care vin in ajutorul celor care isi doresc sa dezvolte o gradina cu legume, cu flori, o livada fructifera sau pur si simplu vor sa aiba grija de gospodaria lor. Gama de produse este foarte variata si cuprinde atat articole de gradinarit, de la masini si unelte, seminte si material saditor, poana la ingrasaminte, echipamente de protectie, pesticide, sisteme de irigatii si accesorii pentru cresterea animalelor, carti de specialitate si nu in ultimul rand, hrana si accesorii pentru animalele de companie. In portofoliul de produse Farmbee se gasesc atat seminte profesionale de flori si legume de cea mai inalta calitate, cat si unelte si scule de la producatori de renume la nivel mondial.

Expertii din spatele acestui magazin online se adreseaza pasionatilor de flori, peisagistilor entuziasti, agriculorilor profesionisti, gradinarilor amatori, dar si crescatorilor de animale si gospodarilor care vor sa aiba pur si simplu grija ca aspectul curtii si al gradinii sa fie impecabil. Concret, persoanele interesate pot comanda produse si unelte pentru cultivarea plantelor, pentru udare si irigare, masini si unelte, scule, produse pentru casa si gradina, dar si produse din gama Pet Shop.

Livrarea se face rapid prin intermediul serviciilor de curierat specializate, in termen de maxim 72 de ore de la livrare. Plata comenzilor se face in mod ramburs, prin ordin de plata, cu card bancar si chiar in rate, astfel ca exista solutii bune pentru ca orice gospodar sa plece multumit de investitia facuta.

Farmbee isi asteapta clientii sa calce pragul virtual al magazinului online, unde produsele sunt rpezentate in mod detaliat, unde comenzile se plaseaza rapid si se livreaza in timp util si unde pot gasi, totodata, si informatii despre cresterea plantelor, cultivarea rasadurilor si nu numai.