Fara-dunatori.ro este un magazin online ce are în ofertă soluții și aparate contra dăunătorilor. Magazinul are în grila sa peste 350 de aparate și produse care luptă împotriva dăunătorilor. Pe site vom găsi aparate anti păsări, anti rozătoare, anti gândaci, anti câini, anti soareci și șobolani, anti pureci, etc. În afară de aparate, pe site regăsim și diferite produse contra dăunătorilor precum momeli, capcane, etc.

Produsele afișate pe site nu sunt dăunătoarea omului și sunt omologate conform standardelor UE. Produsele sunt ecologice, au o durabilitate ridicată și nu necesită personal calificat. Produsele afișate pe site pot fi folosite atât acasă cat și la birou sau în alte spații. Blogul magazinului poate fi accesat la adresa fara-daunatori.ro/blog/.

Produsele comandate vor fi livrate în 24 ore sau 48 de ore. Dacă comanda este plasată într-o zi lucrătoare până la ora 15:30, produsele vor fi expediate de către magazin în aceiși zi. Comenzile plasate dupa ora 15:30 vor fi expediate a doua zi. Costul transportului la comenzile de sub 250 lei este de 15 lei. Comenzile ce depășesc valoarea de 250 lei, vor fi expediate gratuit.

Toate produsele beneficiază de garanție, valabilă 2 ani. În cadrul garanției, produsul se poate repara, înlocui sau restitui contravaloarea sa clientului. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii produselor. Rambursarea sumei se va efectua în termen de 14 zile. Costul transportului produselor returnate va fi suportat de către client, folosind aceiași companie de curierat de la care a primit coletul.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Fara-daunatori.ro