Orice persoana care administreaza o afacere cunoaste importanta unei facturi. Factura este documentul care reprezinta firma in relatia cu clientii, care permite tranzactionarea in deplina legalitate si care are o insemnatate deosebita. Facturile pot fi emise acum si online, cu posibilitatea personalizarii cu sigla firmei, cu imaginile de fundal si cu elementele necesare pentru impresionarea clientilor. Pe site-ul Facturis.ro sunt disponibile mai multe modele de facturi pe un soft care permite emiterea simpla si rapida a facturii, completarea automata a datelor si detaliilor clientilor, furnizorilor si produselor.

In plus, tot pe acest site se pot configura preturi pentru fiecare client in parte, se pot intocmi rapoarte si grafice complexe si usor de accesat, se pot emite oferte si devize direct din program si permite posibilitatea lucrului cu agenti. Tot softul Facturis permite intocmirea registrului de casa, testarea pe timp de 30 de zile fara restrictii, suport tehnic gratuit pe telefon sau pe e-mail.

Practic, cum se poate lucra cu programul Facturis? Clientii trebuie doar sa descarce aplicatia, sa o instaleze pe calculator, sa o testeze si sa ii utilizeze functionalitatile in urma completarii unui formular de comanda dupa care se va emite si factura proforma pe care o vor primi in adresa de e-mail. Ultimul pas este platirea proformei prin ordin de plata, depunere cash la orice ghiseu BCR sau direct cu cardul si activarea licentei impreuna cu factura fiscala.

In plus, pe site sunt oferte speciale, informatii importante pe blog, preturi accesibile exprimate pe pagina de preturi, detalii si optiuni, dar si tutoriale video, imagini si modele de facturi precum si un manual de utilizare complet si foarte bine pus la punct. Specialistii recomanda folosirea unui program de tipul Facturis pentru emiterea facturilor online, pentru mai buna gestionare a afaceii, pentru a-si multumi clientii, colaboratorii, furnizorii. Facturis este locul in care companiile pot evolua, este softul cu ajutorul caruia oricine se poate bucura de mai multa libertate in gestionarea companiei si activitatilor companiei. Este un program creat special atat pentru companiile mici, mijlocii, cat si pentru cele mari.

Vizitează Facturis.ro