Facturis.ro este un serviciu de facturare online și gestiune stocuri. Este unul dintre cele mai populare programe de acest gen și unul dintre puținele ce oferă opțiunea legată de stocurile online. Aplicația de facturare ce functionează în modul cloud se poate folosi pe mai multe dispozitive, putem enumera: Pc, Laptop, SmartPhone sau Tabletă. Aplicația pentru smartphone sau tabletă poate fi descărcată din Google play sau App store. Aplicația poate fi folosită de persoanele juridice ce emit facturi, srl-uri, pfa, etc. De pe smartphone sau tabletă se poate emite facturi, chitanțe, avize sau proforme dar și multe altele.

Serviciul este unul cu vechime și experiență, având la activ peste 10 ani pe piața de facturare și gestiune de stocuri. Peste 10.000 de clienți au folosit programul, fiind de asemenea un program ușor de folosit.

Abonamentul se poate plăti pe o perioadă de 3 luni, 6 luni sau 12 luni. Cel mai convenabil pachet fiind desigur cel pe 12 luni. Prețul la facturare începe de la 12.5 lei/lună la abonamentul pe 12 luni și plus stocuri 25 lei/lună. Programul de facturare costând 15o lei pe an.

Pentru a putea emite o factură sau o chitanță trebuie doar să va conectati la un device cu o conexiune la internet prin folosirea numelui de utilizator și parolei. Datele se află siguranță, ele nu se pot pierde, aflânduse pe un server securizat, copii de siguranță creânduse periodic.

Site-ul vă pune la dispoziție articole informative despre folosirea programului printr-un manual de utilizare dar și tutoriale video. Blogul magazinului se poate accesa la adresa facturis-online.ro/blog/, aici veți găsi articole informative din acest domeniu.

Accesează siteul Facturis-online.ro