Dintotdeauna lenjeriile de pat au reprezentat un cadou ideal dar si un “must have” in orice locuinta sau in orice afacere de tip HoReCa. Fabricadelenjerii.ro este magazinul online perfect de unde clientii pot comanda lenjeria perfecta pentru dormitor, perne, pilote si paturi cocolino. De ce este atat de importanta lenjeria de pat in orice locuinta? Pentru ca, in primul rand confera un aspect deosebit dormitorului sau incaperii in care este asezata si in al doilea rand lenjeria tine de igiena membrilor familiei. Fara o lenjerie de pat, salteaua ar trebui spalata aproape saptamanal iar acest lucru este destul de dificil.

Niciodata nu sunt prea multe lenjerii de pat in dulap! Acestea sunt necesare mai ales in casele in care locuiesc mai multi oameni, in care sunt mai multe camere, in care se primesc mai mareu oaspeti sau in care locuiesc copii si au propriile lor camere. In plus, lenjeriile trebuie schimbate o data pe saptamana si trebuie sa existe cel putin una sau doua de rezerva. Magazinul online Fabrica de Lenjerii livreaza oriunde in tara lenjerii din materiale de cea mai buna calitate, lenjerii pufoase si calduroase pentru iarna sau lenjerii racoroase pentru vara, perne si pilote.

Exista in oferta acestui magazin online lenjerii pentru pat de o persoana sau de doua persoane. Lenjeriile pot fi asezate si pe o dormeza sau pe o canapea extensibila din motive de igiena. Livrarea se face rapid, dupa ce comanda este preluata si confirmata. Comenzile sunt preluate online pe site prin inscrierea cu un cont de utilizator, telefonic sau prin Whatsapp.

Fabrica de lenjerii ofera produse din bumbac satinat, bumbac, cocolino, lenjerii creponate, cu volanase, din finet, duble sau single, lenjerii 3D dar si paturi premium, cocolino, cuverturi de pat, prosoape de bumbac si perne. Periodic au loc reduceri de preturi pentru lenjeriile cele ami frumoase. Pe site sunt disponibile chiar si lenjeriile 3D. La trei produse comandate livrarea este gratuita. In cazul in care comanda nu corespunde cerintelor sau exigentelor clientului, se poate returna in maxim 10 zile calendaristice. Insa nu exista niciun motiv pentru care un client care a reusit sa obtina o lenjerie dintr-un material foarte bun pentru un pret imbatabil.