F64.ro este cel mai popular magazin online românesc atunci când vine vorba de comerțul cu echipamente foto, aparate foto, obiective, etc. Își desfășoară activitatea încă din anul 2011 iar de atunci a reușit să îți mărească grila de produse și să onoreze o mulțime de comenzi. La început, magazinul s-a axat pe comerțul cu aparate foto și developare. La început magazinul a început cu 4 angajați iar astăzi numără peste 100. Primul sediu F64 a fost deschis în anul 2002 pe strada Mihai Vodă. Astazi, grila de produse F64.ro este diversificată iar pe lângă echipementele foto include și: telefoane, televizoare, echipamente audio, gadget-uri, PC, etc.

Echipa F64.ro este una formată din persoane tinere, dornice să ajute clienții în achiziționarea produselor dorite. Este unul din puținele magazine ce oferă consultanță profesională atunci când vine vorba de sfaturi de achiziție și alte informații. Magazinul și-a dezvoltat o comunitate puternică formată din clienți fideli. F64.ro oferă cea mai completă gamă de produse fotografice profesionale precum body-uri, obiective, accesorii, etc. Majoritatea produselor listate pe site beneficiază de recenzii optime din partea clienților iar asta ajută mult noi clienți în a găsi informații prețioase cu privire la produs. Pentru ași păastra clienții, magazinul utilizează un sistem de fidelizare optim iar la fiecare produs comandat vei primi un anumit număr de puncte ce pot fi folosite ca reducere la următoarea comandă. Pagina produselor este una complexă și oferă o gamă largă de informații despre produs. Vei găsi rating-ul oferit de utilizatori, comentarii ce conțin pro-uri și contra și perioada de garanție. Alte informații aflate pe pagina produsului se referă la accesoriile recomandate, ce conține pachetul, produse similare și informații despre service.

F64 oferp și cursursuri de fotografie pentru pasionați și cei dornici să învețe. Există o mulțime de cursuri acredite și oferite de specialiști în domeniul fotografiei. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina oficiala dedicată cursurilor. Acolo veți află detalii despre preț, cine oferă cursul, locație, durată, etc. Cursurile se organizează în fiecare lună. Site-ul permite utilizatorilor să își vândă echipementele foto prin intermediul său. Pagina dedicată ofertelor second-hand dar și noi se numește Consignație. Sunt afișate de asemenea informații despre gradul de uzură, nota sa și numărul de cadre efectuate. Pentru închirieri magazinul oferă produse doar clienților fideli și anume Gold și Silver. Produsele se pot închiria doar prin prezentarea clientului la showroom-ul F64 din București, Bd. Unirii nr 45. Rezervarea standard este de 48 de ore. Pentru mai multe informații despre serviciul de închirieri contactați un reprezentat la adresa de email: inchirieri@f64studio.ro.

Pentru printare, magazinul oferă servicii de printing la prețuri optime în funcție de materialul dorit. Blogul magazinului se poate accesa la adresa blog.f64.ro, pe el găsiți articole și informații utile despre fotografie și produse destinate fotografiilor. Dacă sunteți în căutarea unor prețuri mici, accesați pagina de resigilate, conține mai multe produse cu reduceri substanțiale. Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului. Costul de returnare va fi suportat de către client.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe F64.ro