Plantele au fost, sunt și vor rămâne cele mai eficiente metode de prevenire și tratare a unor afecțiuni, pe lângă soluțiile oferite de medicină alopată. Magazinul online Extractdeplante.ro are cea mai bună ofertă la produsele din plante, o gamă variată din care oameni de toate vârstele și categoriile sociale pot alege ceea ce li se potrivește. Extractele de plante pot fi cumpărate sub forma unor suplimente nutritive, sub forma unor produse naturiste de slăbit, a unor produse pentru potență sau frumusețe, astfel că toți clienții sunt la final mulțumiți de alegerea făcută. În cazul în care comanda nu corespunde cumva exigențelor acestora, politica de returnare asigură retrimiterea produselor și primirea banilor înapoi.

Suplimentele nutritive care sunt produse sub firma Life Nutrition și sunt comercializate prin intermediul acestui magazin au la bază o plantă minune, ce crește în pădure, cunoscută sub numele de Mursalitsa, cu efecte benefice asupra corpului și minții, prevenind apariția cancerului și a accidentelor vasculare cerebrale. Toate produsele sunt fabricate și ambalate conform cerințelor europene de sănătate și au o descriere amănunțită pe site astfel încât decizia de achiziționare să fie cea potrivită. Concret, oamenii pot achiziționa produse sub formă de siropuri, capsule seruri sau creme pentru îmbunătățirea sănătății și a frumuseții.
Produsele se pot comanda online sau telefonic, urmând a fi primite direct la domiciliu prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Produsele noi sunt afișate mereu pe site în secțiunea potrivită și, cu puțin noroc, cumpărătorii pot găsi și o promoție pentru ceea ce îi interesează. Newsletterul este o opțiune foarte bună pentru cei ce vor să fie în permanență informați și să aibă acces la ultimele reduceri, promoții și noutăți.
Pe blog sunt postate articole noi și foarte interesante despre efectele benefice ale produselor naturiste asupra corpului, cât și despre produsele comercializate care se bazează pe formule inovatoare.
Costul de livrare este de 15 lei pentru București și 20 lei pentru restul țării, iar timpul de livrare este de 1-2 zile pentru București și 2-3 zile pentru provincie. Transportul gratuit se oferă dacă comandați mai mult de 2 flacoane din produsele prezentate. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Extractdeplante.ro