Magazinul online Exclusives.ro aduce branduri renumite de haine și bijuterii hand-made pe piața românească, lucru ce constituie un avantaj pentru toți iubitorii de modă. De asemenea, Exclusives.ro a lansat și o colecție proprie de piese vestimentare și accesorii în tendințe, mai exact tricouri cu imprimeuri creative sau bijuterii cu mesaje interesante și personalizate. Catalogul de creații se adresează îndeosebi femeilor care pun accent pe stil fie că ies la o simplă plimbare, fie că merg la o petrecere.

Exclusives.ro are o echipă formată din oameni responsabili, pregătiți în permanență să răspundă cerințelor consumatorului. Acest lucru constituie un avantaj și oferă un plus de credibilitate magazinului, care ne asigură că produsele sunt de calitate, iar confidențialitatea datelor și siguranța tranzacțiilor sunt garantate.
După cum îi spune și numele, Exclusives.ro nu vinde doar produse, ci încearcă să construiască, prin piesele vestimentare și accesoriile comercializate, imaginea unei femei exclusiviste, stilate, moderne și independente.

Livrarea produselor se face prin intermediul unei firme de curierat partenere, în aria de livrare a acesteia. Produsele sunt în ambalajul original al producătorului, iar cele aflate în stoc se expediază în interval de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice. Pentru livrarea în București se va achita o taxă de transport de 15 de lei, iar pentru livrarea în județele din țară se va achita un cost suplimentar de transport de 21 de lei.
Produsul comandat poate fi returnat fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile calendaristice de la primire.