Evomag.ro este un magazin online ce oferă spre comercializare o gamă vastă de produse. Magazinul datatează încă din anul 2005, fiind unul dintre cele mai populare magazine online românești. În timp, magazinul și-a diversificat gama de produse și astăzi pe site regăsim peste 130.000 de produse. Clienții sunt notificați în legătură cu statusul comenzii lor dar și notele de transport. Notitificările pot fi prin email și sms. Pe pagina produselor, se va afișa de asemenea și timpul exact de livrare al acelui produs, din moment ce se efectuează comanda. Costul de livrare în funcție de zona clientului este de asemenea afișat pe site, este un lucru optim. Magazinul are și un program destinat vânzărilor corporate(B2B). În acest program, Evomag le oferă partenerilor săi servicii dedicate, implicare și servicii personalizate. Clienții corporate au avantaje precum: consultanță gratuita, prioritate, transport gratuit, garanție extinsă, termen de plată.etc.

Pentru clienții care doresc un laptop, evomag.ro pune la dispoziția lor un configurator. Configuratorul va arata modele de laptop în funcție de tip-ul laptopului, astfel avem laptopuri de tip office, ultra-portabile și laptopuri de gaming. Magazinul comercializează și produse refurbished precum sisteme pc, laptopuri, imprimante, etc. Pentru cei care doresc prețuri mici, pe site aveți la dispoziție și oferta de produse resigilate, produse cu preț scăzut.

Magazinul are 20 de puncte Easypost de unde vă puteți ridica coletul comandat. Automatele se află în locații sigure și sunt disponibile non-stop, plata efectuânduse direct la automat, numerar. Livrarea este gratuită la aceste automate la comenzile de peste 150 lei. Punctele de livrare Easypost se află momentan doar pe raza municipiului București. Pentru mai multe informații cu privire la aceste puncte și adresa lor exactă, poți vizita această pagină.

Livrarea în București este gratuită la comenzile de peste 150 lei, în restul țări este gratuită la comenzile de peste 299 lei. Aveți posibilitatea de a deschide coletul la livrare. Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Este necesar să completați formularul de retur pe care îl puteți accesa din pagina contului dvs de client și apoi secțiunea retur.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Evomag.ro