Ne place ca locuința noastră să arate perfect, de la chiuveta din bucătărie, până la cada din baie, iar un magazin online de baterii sanitare, de chiuvete și de accesorii pentru bucătărie și baie este chiar magazinul evivo.ro. Aici, prețurile sunt foarte accesibile, produsele sunt livrate în mai puțin de 48 de ore, iar garanția unora poate fi extinsă până la 15 ani. Produsele de pe site fac parte din noua generație de produse apărute pe piața din țară și din străinătate, ce includ atât accesorii pentru baie și bucătărie, cât și produse pentru amenajarea acestor încăperi cu un design clasic, modern sau retro. Aceste promoții există pe site și sunt afișate de regulă pe prima pagină.

Tot acolo veți găsi informații complete și complexe, referitoare – spre exemplu – la o banală baterie sanitară, incluzând schițe, fotografii și dimensiuni. Oamenii pot cumpăra cu încredere orice produs, acesta fiind descris în amănunt pe site, cu o fotografie reușită, care redă fidel realitatea și exprimă în mod corect fiecare detaliu. Clienții pot cere oricând sfatul unui specialist prin intermediul căsuței de mesaje (răspunsurile sunt prompte și la obiect).

Ce pot comanda cumpărătorii din magazinul online evivo.ro? Lavoare pentru baie, baterii sanitare, seturi de accesorii pentru baie, paneluri de duș, seturi și coloane de duș precum și seturi de bucătărie, baterii granit sau crom și chiuvete granit design.

Indiferent care ar fi opțiunea cumpărătorilor, gradul de satisfacție va fi mare, întrucât produsele sunt originale și au o garanție de până la 15 ani, plata se face la livrare cu posibilitatea de verificare a coletului, iar pentru comenzile mai mari de 300 de lei, transportul este gratuit. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile, rambursarea banilor se va face în termen de 30 de zile. Produsele beneficiază de garanție (anumite produse au 2, 5, 10 sau respectiv 15 ani garanție).

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Evivo.ro