Pentru copii, a primi o jucarie noua este un mare motiv de bucurie, pentru cateva minute, poate chiar zile. Dupa ce jucaria arata ce poate sa faca, iar copilul incepe sa se plictiseasca, aceasta este uitata intr-un colt al raftului special amenajat sau mai rau, sub pat sau sub un scaun, pana ce unul dintre parinti decide sa o ia si sa o puna la loc cu celelalte jucarii care nu mai prezinta interes. In primii ani de viata, parintii pot cheltui mici averi pe jucariile celor mici, fara ca macar sa realizeze acest lucru. Magazinul online Evertoys.ro insa are un alt concept. Cei care pasesc pentru prima data aici si incearca acest sistem, cu siguranta vor reveni.

Concret, despre ce este vorba si ce este atat de interesant la sistemul Evertoys? Compania este inovatoare pe piata de jucarii din tara, fiind o optiune practica si utila pentru orice parinte. Este un fel de biblioteca personala pentru jocuri si jucarii, de unde parintii, in loc sa cumpere lunar jucarii noi, le pot inchiria pentru un pret lunar. Dupa ce aceasta perioada platita s-a incheiat iar copiii deja s-au plictisit de ele, jucariile sunt trimise inapoi si cei mici primesc altele in loc. Sistemul este relativ simplu: parintii trebuie sa se aboneze si dupa ce primesc credentialale de logare isi pot asambla cutia cu jucarii cu o platforma online. Cu un singur pret lunar parintii improspateaza inventarul de jucarii si de jocuri ale celor mici ori de cate ori isi doresc, cu un cost mult mai mic decat pretul de retail.

Abonandu-se la jocuri si jucarii, copiii nu se vor plictisi, parintii isi vor recastiga o parte din stabilitatea financiara iar circuitul Evertoys poate continua la nesfarsit (sau cel putin pana copiii se fac suficient de mari pentru a nu mai fi atrasi de aceste jucarii) cu livrarea si preluarea gratuite.

Cutiile Evertoys contin jucarii potrivite pentru dezvoltarea celor mici prin joaca inteligenta, in functie de nivelul de abonament ales jucariile avand o valoare mai mare sau mai mica. Atat copiii cat si parintii sunt foarte multumiti de alegerea facuta!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Evertoys.ro