Evachic.ro este un magazin online cu haine pentru femeile gravide, dar și proaspetele mămici care vor să adopte un look fresh și să se simtă extraordinar în această perioadă din viață. Magazinul vă oferă o gamă variată de produse, de la rochii, cămăşi, bluze și pantaloni, la geci și paltoane cu croieli elegante, moderne și feminine. Toate acestea sunt, de asemenea, comode și potrivite pentru a fi purtate atât zi de zi, cât și la birou sau la o petrecere.
Colecțiile propuse și afișate pe site prezintă un excelent raport calitate-preț. Sunt modele unice, create responsabil faţă de mediu și oameni, respectând standardele de calitate și se găsesc la prețuri accesibile oricărui buzunar.
În plus, după ce efectuați și achitați o comandă, veți beneficia de un voucher cadou, trimis prin e-mail.
Ca modalități de livrare, aveți la dispoziție, serviciul de curierat rapid (cost 15 lei și livrare în 24-48 ore)
sau Poșta Română (cost 10 lei, livrare 2-3 zile lucrătoare). De altfel, vă puteți bucura de transport gratuit oriunde în țară, pentru comenzile mai mari de 300 lei.
Confirmarea telefonică a comenzilor se face de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00.
Dacă, totuși, nu sunteți mulțumit de produs deoarece nu se potrivește nevoilor dvs. sau prezintă defecte de fabricație, aveți la dispoziție 21 de zile calendaristice de la primirea comenzii, pentru a face un formular de returnare a acestuia. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dvs., iar produsul nu trebuie să prezinte zgârieturi sau urme de deteriorare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Evachic.ro