Un magazin infiintat in 2010 ca si un magazin de aparate de uz casnic, de elecronice si electrocasnice, Euroshop.eu a ajuns una din cele mai indragite locatii din care romanii fac cumparaturi online. Concret, ce pot cumpara clientii din acest magazin online? Orice, de la aparate foto compacte la masini de spalat, de la televizoare LED pana la obiecte pentru living. Lista de cumparaturi este mult mai lunga, oamenii avand posibilitatea sa investeasca in diferite electrocasnice, precum plita electrica, blender sau hote, in accesorii necesare masinii precum statii radio sau chiar in bijuterii la moda.

Livrarea produselor Euroshop se face prin intermediul serviciilor de curierat, direct la domiciliul clientului sau la sediul firmei, iar serviciul pentru clienti este disponibil de luni pana vineri intre orele 9 si 17. Euroshop ofera ocazia clientilor sa returneze produsul sau sa il schimbe in cazul in care acesta nu este in conformitate cu cerintele sau preferintele lor.

Practic, in loc sa colinde magazinele din orasul in care locuiesc sau din orasele invecinate, persoanele interesate sa faca anumite achizitii, chiar investitii pentru locuinta sau masina, pentru birou, pot sa treaca pragul virtual al acestui magazin online. Aici vor gasi si produse pentru casa si gradina, jucarii, accesorii pentru mamici si bebelusi, produse de igiena si sanatate, calculatoare, accesorii, iar lista poate continua.

Un magazin universal care permite clientului sa se inregistreze si sa se autentifice facil, in cateva minute, un magazin cum toate ar trebui sa fie, ai caror reprezentanti pun accent pe respect, incredere, profesionalism, promptitudine, Euroshop isi asuma raspunderea in fata clientilor sai de a le oferi cele mai bune produse la preturi competitive. Majoritatea produselor beneficiaza de garantie iar periodic sunt reduceri la anumite categorii.

Pentru o experienta grozava de cumparaturi, fara a fi necesara nici macar deplasarea intr-un magazin, se recomanda accesarea magazinului online, crearea unui cont de client, plasarea unei comenzi, confirmarea acesteia, stabilirea metodei de plata si furnizarea informatiilor necesare livrarii. Astfel clientii pot primi in cateva zile lucratoare produsele de care au nevoie.