Cu o lungă istorie în comercializarea de produse GSM și gadgeturi moderne, magazinul online Eurogsm.ro pune la dispoziția persoanelor interesate, telefoane mobile, accesorii și alte gadgeturi customer-friendly. Specialiștii EuroGSM țin pasul cu ritmul alert în care se dezvoltă tehnologia și oferă cumpărătorilor toate informațiile necesare înainte de a cumpăra un gadget pe care îl vor folosi cu siguranță o perioadă îndelungată. Totul va fi obținut la prețul corect, cu promisiunea transparenței prețurilor, obiectivității și promptitudinii îndreptate către client.
Odată ajunși pe site-ul EuroGSM.ro, clienții trebuie să își realizeze un cont, pentru a putea cumpăra ulterior, simplu și rapid produsul dorit. Comenzile ce depășesc 200 de lei beneficiază de transport gratuit, iar în cazul în care un produs nu corespunde cerințelor sau așteptărilor clienților, aceștia au drept de retur de 30 de zile. Deschiderea coletului la livrare este un alt atuu pe care îl oferă acest magazin online, precum și posibilitatea de a comanda online produsele și de a le ridica personal din magazin.

Plata se face simplu prin card sau cash la primirea coletului, iar fiecare gadget vine cu o garanție de 24 de luni. Ce pot comanda clienții din cadrul acestui magazin? Telefoane mobile noi și resigilate, tablete, accesorii și gadgeturi. Acestea aparțin celor mai cunoscute mărci producătoare la nivel național și internațional, branduri precum LG, Samsung, Garmin, Sony, Nokia sau Xiaomi și așa mai departe. Telefoanele mobile inteligente, ceasurile inteligente, chiar și sticlele inteligente, trotinetele electrice și boxele portabile, tabletele și alte accesorii sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, la doar un click distanță. De altfel, fiecare produs este prezentat în mod corespunzător, cu fotografii cât mai apropiate de realitate.

Comanda poate fi lansată în mod telefonic sau online, prin crearea unui cont, ofertele limitate și promoțiile sunt valabile periodic și postate pe prima pagină.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Eurogsm.ro