Magazinul online Esteto.ro cuprinde o gama vasta de produse de cea mai buna calitate. Scopul acestui magazin a fost inca de la inceput diversitatea, motiv pentru care in timp au fost introduse tot mai multe din domenii diferite, pentru a acoperi o cerere cat mai mare. In plus, reducerile si promotiile oferite, au facut ca numarul de cumparatori sa fie din ce in ce mai mare, in fiecare an. Din categoria produse pentru frumusete si intretinere, cumparatorii au la dispozitie produse cosmetice de la cele mai mai branduri de pe aceasta nisa, precum si vopsea pentru par si oxidant, parfumuri dar si consumabile pentru saloane. Atat consumatorii fizici, cat si persoanele juridice, pot gasi aici cele mai bune oferte de preturi. Categoria pentru medici include consumabile medicale avizate de Ministerul Sanatatii pentru o multitudine de intrebuintari.

Pentru parintii care au nevoie de o sursa de inspiratie Esteto.ro include in categoria jucarii si accesorii pentru copii un numar mare de produse de o calitate superioara, pentru copii de orice varste. Fiecare jucarie din aceasta categorie este facuta din materiale care nu afecteaza sanatatea si pielea sensibila a benelusilor, fiind hipoalergenice. Persoanele interesate de aspectul fizic si de trenduri, se vor simti perfect in categoriile Fashion si Ceasuri si Bijuterii, unde se afla un paradis al produselor pentru frumusete si accesorizare. Este imposibil ca un cumparator sa ajunga pe site si sa nu cumpere cel putin un produs.

Categoria Home & Deco este recomandata persoanelor interesate de produsele pentru casa, atat de cele decorative cat si de cele utile cum ar fi electrocasnicele. Preturile aici sunt competitive si datorita reducerilor aplicate, fiecare articol reprezinta o investitie foarte buna. Esteto.ro este magazinul perfect in care cumparatorii pot intra atunci cand vor ca toate produsele sa se afle in acelasi loc si sunt in cautarea unor articole speciale si interesante, la preturi cat mai accesibile.

Costul de transport este de 15 lei, transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 200 lei. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Esteto.ro