Plecarea in vacanta sau in concediu presupune de multe ori sacrificii financiare, insa daca agentia de turism este corect aleasa, atunci preturile se vor dovedi mai mult decat accesibile. Esky.ro este o platforma online ce aduna oferte de nerefuzat pentru bilete de avion, pentru cazarea la hotel, asigurari de vacanta, precum si pentru servicii de inchirieri masini. Calatoriile pot fi cu pana la 30% mai ieftine daca turistii se orienteaza catre rezervarea unui zbor si hotel cu eSky.In plus, acestia au garantia celui mai bun tarif de pe piata. Fie ca isi planifica un concediu cu familia, o calatorie de afaceri sau un city break in tara sau peste hotare, turistii au oportunitatea de a descoperi locuri noi sau de a redescoperi locuri deja cunoscute de unde sa plece cu amintiri minunate. Cei care inca nu sunt decizi unde vor calatori, au oportunitatea de a citi articole frumoase pe blog despre locuri cu cladiri impresionante, cu minuni ale naturii nemaiintalnite sau cu alt specific.

Aplicatia eSky poate fi descarcata gratuit pe mobil, fiind una din cele mai utile aplicatii online in acest sens, deoarece prezinta sute de reduceri si oferte limitate, care sunt zilnic actualizate, de la 1.3 milioane de hoteluri din toata lumea. Planificarea unei calatorii se poate dovedi foarte dificila, de aceea specialistii din spatele acestei platforme online stau la dispozitia turistilor cu toata experienta si buna-vointa de a-i ajuta astfel incat sa stabileasca toate detaliile calatoriei.

Cu alte cuvinte, profesionistii eSky ii inspira pe turisti cu oferte extraordinare atat la calatorii scurte, cat si la vacante mai lungi, fie intr-o locatie exotica, fie intr-o locatie simpla si foarte cunoscuta. Asistenta este asigurata pe tot parcursul calatoriei, experienta specialistilor le asigura turistilor cele mai memorabile calatorii si cele mai frumoase amintiri.

Peste un milion de calatori sunt multumiti de serviciile eSky, atat din punct de vedere al ofertelor de cazare, cat si de transport. Peste 950 de companii aeriene si 1.3 milioane de hoteluri isi deschid portile turistilor de toate varstele si clasele sociale.