Cat de importanta este atmosfera unei locuinte pe perioada iernii? Raspunsul este evident. Atmosfera din interiorul unei locuinte pe durata iernii este foarte importanta atat pentru confortul cat si pentru sanatatea locatarilor. De aceea oamenii sunt pusi in situatia de a alege un sistem de incalzire. Acestia pot alege sa se incalzeasca cu o centrala termica, sa isi instaleze un boiler, un hidrofor, sa isi monteze calorifere de cea mai buna calitate, astfel incat caldura nu numai sa se produca, ci si sa se pastreze. Magazinul online Eradiatoare.ro este locul ideal de unde persoanele interesate pot achizitiona cele mai noi produse de incalzire a locuintei. Acesta este cel mai important magazin virtual de radiatoare, cu peste 24 de ani de experienta si fiind o sursa de inspiratie pentru multe alte astfel de magazine din domeniu. Avand sediul in Bucuresti, reprezentantii Eradiatoare trimit in intreaga tara colete cu produse de calitate la preturi accesibile.

Produsele apartin unor firme consacrate la nivel international precum Ariston, Honeywell, Kermi, Valrom, Protherm, Heimeier, iar lista poate continua. Concret, ce pot cumpara clientii din cadrul acestui magazin online si cum o pot face? Clientii pot opta pentru centrale termice, calorifere din otel, aluminiu, calorifere de baie sau decorative, robineti pentru calorifere, tevi de cupru, PPR, Pex, boilere, puffere, apometre, pompe sau hidrofoare pana la instalatii de canalizare

Pentru a plasa o comanda in acest magazin online clientii trebuie sa se inregistreze creandu-si un cont nou, sa se autentifice si sa aleaga produsele cele mai potrivite pe care sa le adauge in cos. Comanda poate fi realizata si telefonic iar plata se face in numerar la sediul companiei, la momentul primirii coletului, la ridicarea produselor din showroom, dar si cu card sau prin virament bancar. Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 650 de lei si in Ilfov pentru comenzi a caror valoare depaseste 1200 de lei, iar in intreaga tara va necesita calcule suplimentare. Produsele sunt livrate pana in fata casei sau la intrarea in bloc. Clientii au posibilitatea de a alege caloriferul ideal camerei conform calculatorului puterii acestuia, dar si centrala termica ideala conform calculatorului virtual disponibil.