Uneori un cadou simplu nu mai este suficient pentru a face o bucurie celor dragi. Nu mai este suficient ca oamenii sa ofere o camasa, un set de cesti sau de pahare, o geanta sau un parfum. Cadourile personalizate sunt foarte bine primite de catre oricine, indiferent de varsta. In cazul in care in orasul sau in localiatea de resedinta nu exista un magazin specializat in personalizarea cadourilor sau a produselor necesare pentru firma, acestea pot fi comandate direct din magazinul online Epersonalizari.ro. Deviza Cadouri cu amintiri este foarte bine aleasa pentru ca, intr-adevar, cadourile personalizate reprezinta o amintire de suflet.

De la cani termosensibile pana la cani simple personalizate, de la perne pana la tricouri si insigne personalizate, puzzle-uri si brelocuri cu fotografii ale celor dragi sau cu mesaje frumoase, pana la magneti de frigider si ceasuri personalizate sau diverse alte produse, clientii au de unde alege. Iar modalitatea de comandare este extrem de simpla. Se alege produsul ce trebuie personalizat, se alege fotografia sau fotografiile, sau chiar mesajul de inscriptionat si, dupa completarea datelor de contact sau crearea contului de utilizator, se lanseaza comanda.

Din cosul virtual comanda pleaca direct catre specialistii Epersonalizari care in cateva zile nu numai ca termina de personalizat produsele ci le si trimit la domiciliul clientilor. Printarea fotografiilor nu a fost nicicand mai simpla pe orice fel de suport. Cele mai in voga cadouri la momentul actual sunt canile personalizate termosensibile, de culoare neagra care, atunci cand au lichid fierbinte dezvaluie o frumoasa fotografie. De asemenea, albumele foto personalizate sunt foarte bine aspectate, la fel si brelocurile sau tricourile. Practic, oamenii scapa de grija cumpararii cadourilor care cu adevarat sa impresioneze persoanele dragi. Cu un parfum pot da gres, cu o camasa de asemenea pot da gres fiindca marimea se poate dovedi nepotrivita, o bijuterie poate ca nu se va incadra in preferintele sarbatoritei sau sarbatoritului, dar un cadou personalizat nu poate fi refuzat.

Comenzile se fac pe site, indiferent de locatia clientilor, executia si livrarea au loc in 24-48 de ore lucratoare, plata se face ramburs sau online prin cad bancar iar in cazul in care produsul nu corespunde exigentelor clientilor, poate fi returnat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Epersonalizari.ro