Enzobertini.ro este un magazin online nascut din interesul manifestat de oameni pentru incaltamintea de firma si obiectele din piele, accesoriile potrivite pentru doamne si pentru domni care sa completeze orice tinuta. In cadrul acestui magazin sunt disponibile modele de incaltaminte potrivite pentru diferite tinute, pentru diferite anotimpuri si perioade ale anului, incaltaminte fara de care imaginea doamnelor si a domnilor nu ar fi completa. Printre marcile de lux de incaltaminte se numara si Enzo Bertini, Calvin Klein, Guess, Polo, Hogan, Roberto Cavalli, Wrangler sau Steve Madden si lista poate continua. Ce pot comanda femeile din acest magazin din mediul online? Pantofi de diferite marimi, culori, sandale si saboti, posete si plicuri, curele si pantofi sport, pantofi decupati, balerini, slapi si portmonee. De asemenea, barbatii pot comanda pantofi sport sau eleganti, serviete sau curele, genti sau portmonee. In functie de marimea pe care o poarta, de bugetul de care dispun, dar si de tabelul de marimi corect exprimat pe site, clientii pot plasa o comanda ferma.

Comanda este usor de plasat, doar apasand pe butonul adauga in cos, dupa ce produsul este atent analizat, atat din punct de vedere al materialelor din care este confectionat cat si din punct de vedere al fotografiilor concludente. Dupa ce este confirmata comanda, produsele sunt livrate direct din stoc la domiciliul clientului sau clientei cu posibilitate de plata la livrare sau online, cu cardul. Fiecare produs este descris cu minutiozitate, de la culoare si materialul din care este confectionat pana la branturi, talpa si toc. Fotografiile sunt concludente iar tabelul de marimi trebuie consultat inainte de a cumpara un produs! Piciorul se masoara corect de la varful degetului mare pana la varful calcaiului, iar in functie de rezultatul obtinut se va obtine si marimea corecta purtata.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde standardelor de calitate sau marimii dorite, exista posibilitatea returnarii in maxim 14 zile de la deschiderea comenzii. Asadar, clientii Enzo Bertini sunt cei mai castigati – au posibilitatea de a-si comanda incaltaminte moderna, din materiale bune, la un super pret! Prin simpla abonare la newslett-erul magazinului veți primi un voucher de 40 lei la următoarea comandă. Costul de transport este de 14 lei, transport gratuit pentru comenzile de peste 100 lei. Livrarea produselor se efectuează în termen de 2-5 zile lucrătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Enzobertini.ro