Copiii trebuie invatati sa gandeasca liber inca de la cele mai fragede varste! Pentru a le modela gandirea, pentru a-i ajuta sa se bucure de copilarie si sa se pregateasca de viitor, cei de la Enginotoys.ro le propun o alternativa la jucariile traditionale, plictisitoare, la jucariile de care se satura repede si pe care sunt dispusi sa le arunce in lada si sa uite de ele pentru totdeauna. Jucariile pentru copii nu trebuie sa fie neaparat zgomotoase, ci sa faca zgomot in mintea lor, sa le stimuleze gandirea, inteligenta, imaginatia, creativitatea! Jucariile Engino au un sistem tridimensional si multifunctional. Acestea sunt premiate, acoperind domenii precum structuri si mecanisme cat si energie regenerabila si robotica.

Sunt disponibile asadar mai multe categorii de produse: inventor, inventor girl, inventor motorized, discovering stem, robotics erp, eco Builds, Qboidz, Stem Heroes sau Pico Spinners. In magazinul online pot pasi parintii impreuna cu copiii din confortul propriei locuinte, de pe tableta, laptop sau chiar telefon, pentru a plasa o comanda ferma.

Incepand cu varsta de 5 ani, copiii pot rezolva provocarile Engino, insa acestea sunt potrivite chiar si pentru adolescenti. Sistemul unic Engino si desingnul pieselor permite imbinarea pieselor in toate directiile, acordandu-se o atentie deosebita producerii si distribuirii de produse ecologice. Toate produsele sunt eco-friendly, produsele fiind folosite in scoli din strainatate precum Marea Britanie, Israel, Norvegia sau SUA. Modelele Engino sunt fabricate in Cipru si sunt disponibile acum si in Romania prin intermediul site-ului online.

Copiii vor fi liberi sa isi imagineze si sa construiasca noi modele, iar parintii se vor bucura de un raport calitate-pret excelent, de la 15 la 999 de RON. Seturile Engino pot fi achizitionate online, cuprinzand mai multe tije si conectori cu mai multe fatete cu caracteristici generale unice, permitand conectivitatea a pana 6 laturi simultan. Misiunea reprezentantilor site-ului este aceea de a aduce in societatea romaneasca un sistem de jocuri de asamblare complet nou, cu ajutorul caruia se stimuleaza inteligenta si imaginatia copiilor, pregatindu-i pentru provocarile tehnologice ale viitorului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Enginotoys.ro