Cu o experienta vasta in domeniul comercializarii produselor calitative, inovative si cu un design atractiv la preturi modice, magazinul online Emulimag.ro starneste interesul multor romani care cauta obiecte utile in viata de zi cu zi insa le gasesc foarte greu. Concret, ce pot cumpara clientii din acest magazin online? Statii de emisie-receptie, gadgeturi de ultima generatie si ceasuri.

Spre exemplu, clientii pot investi in statii de emisie-receptie foarte bune, care nu se gasesc foarte usor in magazinele traditionale din tara, insa si in gadgeturi de mici dimensiuni cu intrebuintari largi in viata de zi cu zi precum trackere, reportofoane spion si multe altele. In plus, clientii pot opta si pentru ceasuri Megir, Naviforce, Ohsen sau Tevise, produse de buna calitate, apreciate atat pe piata nationala cat mai ales la nivel international.

Emultimag este magazinul potrivit  pentru barbatii care pun accent atat le look-ul lor cat si pe siguranta lor si pe securitatea la locul de munca. In general, statiile de emisie-receptie sunt folosite pe santiere de constructii, in activitati de supraveghere dar si in unele sporturi precum ciclism, alpinism, motociclism sau planorism. Statiile de emisie-receptie respecta prevederile in vigoare, sunt performante si accesibile ca si pret, respectand parametrii tehnici si operationali.

Achizitionarea produselor din magazinul online Emultimag se face online, telefonic sau prin e-mail. Pentru comanda online clientii trebuie sa isi creeze un cont, sa aleaga metoda de livrare sau de plata si sa introduca datele comenzii. Metoda de livrare poate fi prin curierat rapid cu deschidere la livrare sau fara, metoda de plata poate fi in numerar sau prin card, precum si prin transfer bancar. Comanda telefonica si prin e-mail este preluata la fel de repede ca si comanda lansata pe site.

Fiecare produs achizitionat din acest magazin are o perioada de garantie de 30 de zile de la data achizitiei, timp in care poate fi si returnat in cazul in care nu este in concordanta cu asteptarile sau cerintele clientului. Unul din cele mai mari magazine de profil din tara isi asteapta clientii cu oferte bune, cu produse care au un raport calitate-fiabilitate-pret corect si cu servicii prompte.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Emultimag.ro