Cel mai popular magazin online din Romania. Magazinul oferă o gamă vastă de produse începând cu electronice, it, electrocasnice, cărți, jucării, etc. Poți comanda rapid și în siguranță produsele de care ai nevoie. Coletul se poate deschide la livrare iar suportul este 24/7. Produsele se pot achiziționa și în rate.

Magazinul Emag și-a început activitatea în anul 2001, la început pe site se găseau sisteme de calcul si articole de birotică. În anul 2009, 51% din acțiunile Emag au fost cumărate de către compania Asesefot Distribution iar odată cu această preluare, director general a devenit Iulian Stanciu. În anul 2012, grupul de investitori Naspers, achiziționează 70% din acțiunile emag. În anul 2013, Emag a preluat agenția Conversion Marketing iar în 2013 a preluat și magazinul de modă Fashion Days. În anul 2016, magazinul PcGarage.Ro a fost de asemenea preluat de Emag.
Evenimentul Black Friday(Vinerea Neagră) a fost introdus pentru prima data de Emag în anul 2011. Emag a dezvoltat de asemenea Emag Acadamy, Emag Talent Intership și Centrul de dezvoltare software Emag IT Research.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe emag.ro