Cu o experienta de peste 20 de ani in vanzarea de scule, de utilaje, de accesorii precum si piese de schimb pentru constructii si gradina, Elinx.ro este magazinul online preferat al romanilor care cauta produse si echipamente performante in domeniu. Fiind distribuitori autorizati pentru branduri renumite si importatori in Romania a unei game variate de produse, Elinx isi respecta clientii propunandu-le cele mai bune oferte.

Comandarea de produse din acest magazin online implica si acceptarea unor termeni si conditii dar si urmarea unor proceduri riguroase. Clientii trebuie, in primul rand, sa se inscrie pe site, sa “rasfoiasca” oferta de produse, trecand cu mouse-ul prin fiecare categorie care ii intereseaza, sa isi creeze un cont completandu-si datele personale si nu in ultimul rand, sa plaseze comanda pe site.

Fie ca isi cauta un compresor, un debitator, un echipament pentru instalatii, un fierastrau, foarfece, generatoare, lanterne, betoniere, atinizoare, capsatoare, ciocane rotopercutoare, aparate de sudura sau despicatoare de lemne, cu siguranta vor gasi ceea ce isi doresc la cel mai bun raport calitate-pret. Ceea ce inseamna ca nu mai este necesar ca potentialii clienti sa isi petreaca ore intregi pe drumul catre dar si prin magazinele de specialitate, cand au la dispozitie aceasta varianta foarte eficienta de a comanda produse si accesorii pentru propria lor afacere dar si pentru gospodarie.

Preturile sunt accesibile, calitatea este garantata, clientii se vor bucura de reduceri semnificative in anumite perioade ale anului iar plata produselor se poate face integral, in sistem ramburs, online sau chiar in rate. Pentru ca majoritatea produselor sunt destul de costisitoare, reprezentantii Elinx accepta si plata in rate cu cardul de credit.

Asadar, pentru cei care nu au gasit inca unealta perfecta de gradina sau pentru afacerea pe care o administreaza cu ajutorul careia sa isi indeplineasca sarcinile, mai exista o speranta: oferta magazinului online Elinx.