Elenfant.ro este unul dintre cele mai populare magazine online românești. Activitatea sa a început în anul 2010, fiind inițial o librărie online. Pe parcurs, magazinul și-a diversificat oferta de produse iar în acești 8 ani de activitate, magazinul a livrat produse la peste 1.000.000 de clienți. Oferta retailler-ului s-a extins constant iar astăzi regăsim pe site articole din categorii precum: parfumuri, cosmetice, cârți, ceasuri, jucării, electronice, articole pentru casă, petshop și fashion. Magazinul a implementat mai multe puncte de livrare. Există 15 puncte de livrare în București, două în Cluj și două în Iași. Alte orașe cu puncte de livrare sunt: Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara. Pagina dedicată cu toate punctele de livrare dar și informații despre adresă și program se poate accesa aici.

Produsele aflate la reducere se află pe pagina outlet, aici se vor regăsi doar produse cu preț redus. Magazinul le oferă clienților posibilitatea de a se înscrie în programul „Elefant Premium”. Acest program oferă clienților posibilitatea de a acumula puncte pentru a activa diferite cupoane speciale de reducere. Pentru fiecare leu cheltuit vei primi înapoi un punct. Programul este unul de loialitate.

Costul serviciului de curierat diferă de produsele comandate iar în cazul livrărilor prin curier, clientul va achita și costul de procesare în valoare de 1 leu. Costul de livrare pentru produsele din gama cărți și jucării este de 9.99 lei, aceste produse fac parte din grupa A. Costul de livrare pentru produsele din gama ceasurilor, cosmeticilor, parfumurilor, articolelelor de tip fashion dar și altor produse din categoria B, costul este de 14.99 lei. În cazul unei comenzi cu produse mixte, din grupa A și B, costul este de 14.99 lei. Dacă ridicați comanda dintr-un punct Elefant, costul este de 4.99 lei pentru livrarea comenzii și 1 leu pentru procesare. Comenzile cu o valoare de peste 79.99 lei sunt livrate gratuit într-un punct Elefant. Comenzile cu o valoare de peste 199.9 lei sunt livrate gratuti pe tot teritoriul României. Costul de livrare pentru comenzi din afara României este de 99.90 lei. Produsele comandate se pot returna în termen de 30 de zile. Pentru returnarea unui produs trebuie să te loghezi în contul tau de client de pe Elefant.ro. Accesează „Comenzile mele” și apoi pe comanda pe care dorești returul, apasă apoi butonul „Returnează”. Pentru retur trebuie să ai factura, certificatul de garanție, etichete, etc. Dupa acești pași, magazinul va trimite un curier pentru ridicarea produsului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Elefant.ro