Intr-o societate moderna in care lucrurile au evoluat atat de mult, incat nici iluminatul nu se mai aseamana cu ceea ce era in trecut, intr-o epoca in care oamenii cauta sa faca economie si sa beneficieze de cel mai bun sistem de iluminare, magazinul online https://electric14.ro/ ofera posibilitatea de a comanda si de a primi in cele mai bune conditii la domiciliu corpuri de iluminat cu LED de cea mai buna calitate. Firma pune la dispozitia clientilor o mare diversitate de corpuri de iluminat, de la becuri LED, spoturi, tuburi si plafoniere LED, dar si surse de iluminat clasice. Totodata, in magazinul online sunt disponibile si materiale electrice intr-o mare varietate, astfel incat toate componentele retelei electrice sa fie de buna calitate. Astfel, produsele din oferta Electric 14 sunt garantate din punct de vedere al functionarii si al durabilitatii. In categoria materialelor electrice disponibile pe site intra proze, cabluri, tablouri electrice, corpuri de iluminat, plafoniere LED si accesorii. Totodata, sunt disponibile si sisteme de impamantare pentru casa, dar si sisteme de protectie.

Magazinul Electric 14 este un magazin online de produse electrice cu o oferta foarte bogata, de peste 4000 de produse pe stoc, disponibile online, cu plata la livrare. Livrarea produselor se face prin Fan Curier sau prin Urgent Cargus. Comenzile online se plaseaza numai in urma crearii unui cont online in care utilizatorii se vor autentifica ulterior pentru a plasa comenzi, ori de cate ori le este necesar acest lucru. Totodata, comenzile se pot plasa si telefonic si tot la telefon specialistii ii vor lamuri pe clienti asupra eventualelor intrebari pe care acestia le au.

Livrarea se face prin intermediul companiilor de curierat, cu plata ramburs, cu ordin de plata, cu conditia ca valoarea minima a comenzii sa fie de 100 de lei. Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare, toate comenzile fiind onorate in mod prompt si cu respect fata de clienti. Asadar, orice produs necesar iluminarii in interiorul sau la exteriorul casei pot fi gasite in acest magazin online.