Ce poate fi mai important pentru un bebelus decat hrana, somnul, igiena si mai presus de toate, iubirea de care este inconjurat? Pe site-ul elaptepraf.ro parintii si bunicii pot gasi tot ceea ce le trebuie bebelusilor sa creasca mari. Fiind un site dedicat bebelusilor, se pot gasi si produse speciale pentru mamici, nu numai mancare pentru cei mici. Asadar, pentru ca nu toate mamele au norocul sa alapteze natural, trebuie sa se orienteze pentru o alta metoda de a hrani copilul si anume cu lapte praf. Pe site-ul Elaptepraf parintii gasesc lapte praf de inceput si de continuare, lapte praf special pentru copiii cu probleme de sanatate sau alergii si lapte gata preparat, precum si cereale si biscuiti pe diferite categorii de varsta. De asemenea, pot gasi si iaurturi si budinci, apa de bebelusi, piureuri la borcan, ceai in functie de grupa de varsta si ceai pentru mamici.

Celelalte produse ce fac parte din oferta site-ului includ accesorii patuturi, jucarii, produse de igiena si sanatate, de la cosmetice pana la termometre, dar si pompe pentru san si accesorii pentru mamici. Mai mult decat atat, sunt disponibile produse de la cei mai renumiti producatori in domeniu, de la Humana, Happy, Pampers, Hipp sau Aptamil pana la NAN, Nivea sau Bayer si Topfer. Cu certitudine mamicile gasesc in magazinul online Elaptepraf mai mult decat o simpla cutie de lapte praf adaptata categoriei de varsta a bebelusului, ci si biberoane, tetine, suzete, termometre, sapunuri, crème si alte accesorii foarte importante in primele luni si in primii ani de viata ai copilasului. Mancarea este foarte importanta pentru o buna crestere si dezvoltare a celui mic si cu cat este mai naturala sau de la o firma de incredere, cu atat mai bine.

Reprezentantii magazinului online sunt la randul lor parinti care stiu ce inseamna sa fii nesigur in alegerile pe care le faci sau sa cauti prin supermarketuri produse de buna calitate, ori prin farmacii, la un supra pret. Modalitatea de comandare a produselor, de plata, de livrare si politica de retur sunt foarte bine puse la punct in cadrul acestui site! Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 200 lei, comenzile de sub 200 lei vor fi taxate pentru transport cu 10 lei. De obicei, livrarea durează între 24-48 ore. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea as, contravaloarea produsului efectuânduse în maxim 30 de zile de la retur.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Elaptepraf.ro