Pentru protectie, orice telefon are nevoie de o husa. Pentru aspectul estetic, husa trebuie sa arate deosebit astfel incat sa fie apreciata de clienti. Magazinul online Ehuse.ro ofera posesorilor de telefoane mobile smart posibilitatea de a comanda huse cool sau huse personalizate cu fotografia celor dragi!

Un concept nou si deosebit pe piata din tara, personalizarea huselor de telefon incepe sa prinda din ce in ce mai bine la public. Oamenii apreciaza husele de telefon cu fotografiile iubitilor, copiilor, parintilor, cu fotografii importante din calatorii sau chiar cu colegii. Orice poza starneste amintiri placute, fie ca este de la nunta, de la o petrecere sau de la un alt eveniment poate personaliza husa telefonului.

Cum funtioneaza principiul achizitionarii si personalizarii huselor din magazinul online Ehuse? Este destul de simplu pentru clienti sa isi comande o husa de telefon online. Au la dispozitie un motor de cautare pe site, astfel incat in functie de modelul telefonului sa gaseasca si modelul husei iar daca nu sunt multumiti de sugestiile de prezentare de pe site, pot alege sa intre in contact cu un reprezentant al companiei care va ajuta clientii sa faca primii pasi pentru personalizarea huselor.

Husa poate fi personalizata in cativa pasi simpli, prin incarcarea online a unei fotografii si exprimarea dorintei ca acea fotografie sa fie disponibila apoi pe husa telefonului. Operatiunea este simpla, nu dureaza mult iar husa va fi primita acasa prin intermediul serviciilor de curierat in doar cateva zile lucratoare.

Practic, ce trebuie sa faca clientii Ehuse pentru a-si vedea visul de a avea o husa personalizata cu ochii? Trebuie sa se inregistreze pe site, sa isi creeze un cont oferind datele personale cerute, sa isi aleaga modelul husei in functie de modelul telefonului si sa incarce si fotografia preferata. In cateva zile lucratoare comanda este personalizata si trimisa la domiciliul clientului, astfel incat sa se bucure de husa cat mai mult timp posibil. Husele sau mouse-pad-urile personalizate reprezinta o varianta de cadou foarte buna, atat pentru cei tineri cat si pentru cei maturi cu conditia ca persoana care face acest dar sa stie exact modelul telefonului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ehuse.ro