Încă din 2010, magazinul online Educlass.ro are drept obiectiv ca prin produsele și serviciile pe care le oferă să sporească îndemânările și nivelul de cunoștiințe ale copiilor.
Magazinul fizic se află pe Bd. Unirii 9, sectorul 4, București și este deschis de luni până vineri între orele 09:00-18:00. Mai concret, sediul este la 450 m de stația de metrou Unirii 1, în direcția de la fântâni spre Palatul Parlamentului, pe partea dreaptă.
Totuși, avantajul cumpărăturilor online este adus de faptul că totul se află la un click distanță. Astfel, magazinul Educlass.ro vă pune la dispoziție o gamă diversă de peste 1500 de jucării educative.
În plus, consultanții magazinului vă pot ajuta și informa permanent, astfel încât dvs. să puteți alege jucăria potrivită în funcție de vârstă și preferințele copilului. De la prima comandă efectuată, veți primi 2% puncte bonus, puncte de fidelitate pe care le veți putea folosi pentru reduceri la viitoarele comenzi.
Jocuri muzicale, de memorie, îndemânare și strategie, puzzle-uri, jucării de exterior, cărți pentru bebeluși și premergătoare se găsesc la un click distanță pe Educlass.ro. Dacă unele produse nu se găsesc în stocul fizic din Showroom, acestea pot fi în depozit, pe site apărând etichetate cu “Disponibil în showroom”.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile calendaristice. Doar în condițiile în care produsul returnat se află în aceeași stare în care a fost livrat, se va rambursa integral suma plătită de client.
Conform legistlației în vigoare, pentru toate produsele vândute de către Educlass.ro vă veți putea bucura de garanție. Pentru acest lucru, însă, produsele trebuie să ajungă în service-ul magazinului pe cheltuiala dumneavoastră.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Educlass.ro