Cu o vechime de peste un sfert de secol pe piata din Romania, Editura Trei este una din cele mai vechi si mai renumite edituri care ofera carti si colectii de carti cititorilor pasionati si impatimiti care urmaresc nu numai imbogatirea cunostintelor ci si schimbarea vietii si perspectivei asupra vietii. Edituratrei.ro este site-ul de unde cumparatorii isi pot umple cosul virtual cu carti de calitate, avand o oferta foarte bogata de titluri interesante si captivante. Grupul editorial Trei include editura Pandora M si Lifestyle.

Colectiile de carti de psihologie si psihoterapie, de psihologie practica, precum si cartile de educatie si formare, de fictiune si istorie cuprind numeroase titluri de interes pentru cititori de toate categoriile sociale si de varsta. Editura Trei ofera cititorilor lecturi sanatoase, carti alese la preturi mai mult decat competitive. Cele mai noi articole in domeniu pot fi urmarite pe blogul Trei iar raspunsurile la multe intrebari ale cititorilor se afla chiar in cadrul acelor articole sau in carti de interes general. Cele mai noi aparitii dar si cele mai vechi sunt deopotriva la fel de interesante.

Printre cele mai des comandate carti ale editurii sunt “Loveste-ti inima”, “Cand parintii se enerveaza”, “10 Cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau”, dar si “Furtuna din ceasca de ceai” si lista poate continua. Titlurile lunii apar pe prima pagina, astfel incat clientii pot adauga in cosul de cumparaturi virtual si alte titluri, pe langa cele cautate.

Comanda se realizeaza online, rapid si simplu, direct pe site, cu plata ramburs sau prin card. Dupa ce cartile sunt adaugate in cosul virtual, clientii trebuie sa apese butonul “Cumpara” si sa finalizeze aceasta actiune confirmand comanda si asteptand livrarea la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Comenzile sunt onorate in limita stocului disponibil in ordinea intrarii acestora, existand posibilitatea plasarii comenzii in mod telefonic, iar plata se poate realiza in numerar prin sistem ramburs sau online prin card bancar.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Edituratrei.ro