Edigital.ro este un magazin online care ofera clientilor o experienta perfecta pentru cumparaturi astfel incat acestia sa primeasca mereu rapid si comod ceea ce isi doresc. Are o oferta bogata, face livrari in orice colt al tarii si ofera nu numai produse, ci si servicii de calitate. Practic, Edigital ofera clientilor o selectie foarte variata si bogata de solutii si produse tehnice si pentru fotografie, produse IT, televizoare, tablete, e-book-uri, electrocasnice, produse de ingrijire, sanatate, pentru gradina si bricolaj, console si jocuri software.

Pe langa produsele tehnice clasice, reprezentantii companiei asigura clientilor si instrumentele necesare in birou si in gospodarie, precum si servicii logistice impecabile. Pe acest site clientii pot naviga foarte usor, pot face cumparaturi fara a se deplasa de la domiciliu si vor astepta comanda sa fie trimisa prin intermediul serviciilor de curierat la adresa mentionata in formularul de livrare. Cele mai noi gadgeturi si obiecte nou aparute pot fi ale clientilor care cauta aceste produse la un raport calitate-pret foarte bun.

Serviciile de curierat rapid se platesc la fel, indiferent de numarul produselor din comanda si de greutatea acestora, taxa fiind de 10 lei. Cu o experienta si un istoric de peste 17 ani pe piata din Romania, Edigital a ajuns acum unul din cele mai apreciate magazine in Romania, cu posibilitati de extindere in zonele si tarile invecinate.

Cum se plaseaza o comanda pe acest site? Este suficient ca potentialii clienti sa isi faca un cont online, sa ofere informatiile personale cerute, sa completeze campurile online si sa isi aleaga unul sau mai multe produse de care au nevoie in casa sau in biroul lor. Dupa ce acest pas este facut, clientii trebuie sa adauge produsele in cosul virtual, sa finalizeze si sa confirme comanda, urmand ca livrarea produselor sa se realizeze in doar cateva zile lucratoare de la confirmare.

Toate produsele au un pret avantajos, dispun de garantie, de livrare la domiciliu si o echipa de specialisti sta la dispozitia clientilor pentru a le raspunde acestora la orice intrebare sau nelamurire.