După cum îi spune numele, ecoterapia.ro comercializează difuzoare de aromaterapie, dar și uleiuri esențiale și umidificatoare. Magazinul online are în spate o organizare eficientă a unei echipe pasionate de produse naturiste. Alături de diverși colaboratori, se dorește promovarea beneficiilor plantelor aromatice, astfel încât cumpărătorul să se bucure de produsele achiziționate, să recomande mai departe și să se întoarcă negreșit.
Un difuzor de aromaterapie are un principiu de funcționare simplu și eficient, fiind în orice locuință o necesitate, tocmai pentru că dă senzația unui stil de viață echilibrat și relaxat. Acestea se găsesc la prețuri accesibile și sunt aparate silențioase, cu lampă de noapte, oprire automată și, mai presus de orice, beneficii pentru sănătate.
De asemenea, în acest magazin online găsiți uleiuri esențiale precum ulei de lavandă, eucalipt, portocală, mentă, lămâie verde, brad, smirnă, santal, scorțișoară sau patchouli, uleiuri ce se remarcă printr-o mulțime de proprietăți. Tot aici veți găsi și recomandări și indicații despre modul de utilizare și de păstrare.

Comenzile se plasează cu ușurință, doar prin crearea unui cont și menționarea unor date de contact și de livrare, apoi prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături. Trebuie, de asemenea, să alegeți metoda de plată și de livrare. Expedierea coletelor se face prin intermediul firmei de curierat rapid DPD, iar costul de livrare este de 14 lei pentru orice localitate din România. O modalitate de fidelizare a cumpărătorului este aceea că, pentru comenzile mai mari de 250 de lei, transportul este gratuit.
Produsele sunt noi și livrate în ambalajul original al producătorului. Articolele comercializate de acest magazin online beneficiază de garanție de conformitate pentru o perioadă de 24 de luni de la data achiziției. În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsele achiziționate sau, pur și simplu, v-ați răzgândit, trebuie să știți că aveți dreptul de a returna produsul comandat în termen de 15 zile de la data la care a fost emisă factura.