ECCO este un producător cu vechime din Danemarca ce își desfășoară activitatea încă din anul 1963. Compania este una atât cu vechime cât și cu experiență pe piața încălțămintei. ECCO se află printre cei mai importanți producători de încâlțăminte pentru că s-au axat pe calitatea și confortul oferit clienților. Compania ECCO este singura din lume ce controlează înteg procesul, de la alegerea materialelor și până la vânzarea produselor. Compania deține propriile tabacării de piele și fabrici de producție a pantofilor. Materia primă, aici fiind pielea este de bază pentru pantofi. ECCO fiind unul dintre cei mai mari producători de piele din lume. Compania se asigură de fiecare pas în procesul de fabricație iar asta înseamnă calitate. Fiecare produs este testat înainte de a fi livrat clienților, el trebuie să treacă de etapele legate de greutate, flexibilitate sau confort.

Pe site-ul ecco-shoes.ro veți găsi atât încălțăminte pentru barbați, femei dar și pentru copii. Alte articole aflate la vânzare sunt cele din categoria genților sau accesoriilor. Magazinul comercializează accesorii pentru femei, barbați și copii. Câteva tipuri de accesorii: portmonee, șosete, curele, branțuri, produse de îngrijire, etc. Magazinul are pe site o categoria dedicată „mărimilor extreme”, astfel veți găsi încălțăminte din mărime mari precum 45,46 sau 47.

Alte pagini utile de pe site sunt cele legate de produsele aflate la reduceri, catelogul ecco sau blogul ecco unde se postează periodic articole legate de produse sau sfaturi de utilizare. Dacă vă abonați la newsletter veți primi un voucher de 10% reducere la colecția nouă. Magazinul vă oferă posibilitatea de a vă crea un card de fidelitate. Cardul de fidelitate poate fi solicitate în magazinele ECCO în cazul în care ați achiziționat produse în valoare de minim 350 lei. Puteți de asemenea solicita cardul de fidelitate și pentru produsele comandate online la același prag minim de 350 lei. Tot ce trebuie să faceți este să solicitați acest card pe această pagină.

Produsele comandate se pot returna în termen maxim de 30 de zile de la data primirii coletului, banii vor fi returnați în maxim 14 zile. De asemenea produsele pot fi schimbate în termen de 360 zile. Livrarea coletului este gratuită dacă comandați produse de peste 299 ron. Pentru comenzile plasate până la ora 17:00, livrarea se face in 2-5 zile lucrătoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ecco-shoes.ro