În societatea modernă actuală, nevoia de bani pentru achiziționarea unei case, mașini, altor bunuri sau servicii este din ce în ce mai pregnantă. Unii își iau credite pentru locuință sau mașină, pentru intervenții medicale, vacanțe sau mobilă. Cert este că salariile sunt mici, iar oamenilor nu le ajung banii să își îndeplinească toate dorințele sau necesitățile, moment în care apelează la un credit.
Pe easycredit.ro se poate obține un credit rapid, în mai puțin de 48 de ore, cu aplicare gratuită prin intermediul unui formular. Fără costuri ascunse, taxe mari, păcăleli, fără prea multe acte necesare, oamenii pot primi un credit rapid, avantajos și flexibil, fie că este vorba de persoane fizice sau juridice. Este vorba de împrumuturi cu valori între 7000 și 900000 de lei, cu garantarea accesului gratuit la informații și transparență totală, fără comisioane ascunse între literele minuscule ale contractului, cu dobândă fixă pe toată durata colaborării. În plus, rambursarea banilor se face în funcție de posibilitățile clienților.

Echipa Easy Credit este formată din specialiști și analiști financiari cu experiență, bine pregătiți, care pun accent pe satisfacția și nevoile clientului. Testimonialele de pe site, scrise de persoane care au fost scoase din situații limită cu ajutorul celor de la Easy Credit, reprezintă un motiv în plus de colaborare cu firma. Procedeul pentru împrumut este foarte simplu: după trimiterea solicitării online, clientul este sunat de specialiști, se va găsi o soluție de rezolvare a impasului financiar de comun acord și vor primi înțelegere și promptitudine din partea reprezentanților companiei.

Easy Credit oferă rapid împrumuturi doar cu buletinul, certificatul de căsătorie, actul de proprietate al imobilului sau terenului folosit drept garanție, actele de intabulare și cadastru, certificatele fiscale și extrasul de cont. Dobânda este fixă pe toată perioada creditării, calculată și plătită la dată scadentă stabilită de comun acord între profesioniști și solicitanții creditului.
Rambursarea anticipată se poate face oricând pe perioada contractului. Cu un sistem eficient de creditare, pre-aprobări în 15 minute și aprobări finale în 48 de ore, creditele astfel obținute se pliază necesităților clienților.