Solutiile de climatizare reprezinta un subiect demn de luat in considerare de oricine. Eastshop.ro este magazinul online care se ocupa de comercializarea de solutii de climatizare cu o gama mereu imbunatatita de produse si servicii de livrare, de montaj si de intretinere. Comenzile plasate pe acest site sunt insotite de oferta promotionala de aer conditionat pe baza de tehnologie inverter cu garantie si cu montaj incluse. Se pun la dispozitia clientilor aparate de climatizare cu diferite tehnologii de incalzire si racire de tip multi split, dublu split sau mono split, atat de interior cat si de exterior.

Sunt disponibile asadar aparate de aer conditionat pentru blocuri, case, afaceri HoReCa, centre comerciale, etc, prezente in stoc si care sunt livrate si montate in cel mai scurt timp posibil. Garantia dar si postgarantia sunt asigurate pentru produsele comercializate pe site-ul EastShop insa garantiile difera de la producator la producator si nu tine de reprezentanti magazinului online. Clientii au posibilitatea de a cumpara aparate split de la 7000 la 30000 BTU, aparate dublu split de la 9000 +9000 pana la 12000 + 12000 BTU precum si aparate multi split personalizabile, in functie de necesitati.

Echipele din spatele magazinului online ofera nu numai servicii de montaj folosind scule profesionale si materiale de buna calitate ci si consultanta in alegerea pozitiei de montaj a aparatului de aer conditionat si raspunsuri corecte si prompte la toate intrebarile. Apelarea la serviciile unor profesionisti in domeniu este cea mai buna alegere a clientilor in cautarea unor solutii de climatizare eficiente.

Comanda se poate realiza online tinand cont de faptul ca persoanele interesate trebuie sa isi faca un cont de client si de capacitatea, consumul si clasa energetica a fiecarui produs in parte. Cosul de cumparaturi o data finalizat si comanda confirmata, clientul achita produsul fie in numerar, prin virament bancar sau POS mobil la sediul beneficiarului.

Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti si pe o raza de 25 de km in cazul in care clientul opteaza ca reprezentantii companiei Eastshop sa efectueze montajul.