Magazinul online E-pneu.ro ofera conducatorilor auto si posesorilor de autoturisme oportunitatea de a comanda orice fel de anvelope. Cu o experienta de peste un deceniu in acest domeniu, specialistii E-pneu detin toate informatiile necesare si legaturile externe pentru a ajuta clientii sa obtina orice tip de anvelope pentru turisme, masini 4×4 si camioane.

O data intrat in magazinul online de anvelope, clientul va descoperi o lume complet noua in care accentul se pune pe satisfacerea nevoilor sale, pe gasirea unei solutii optime, pentru a face fata exigentelor dar si cerintelor acestuia. Solutiile sunt personalizate, informatiile sunt oferite in timp real, preturile afisate sunt cele corecte, fara costuri ascunse, iar clientii fideli au parte de oferte si promotii unice, prioritate la unele evenimente si stiri de actualitate din domeniul auto-moto. Fiind lider de piata in acest domeniu, E-pneu este cel mai important furnizor de anvelope din Transilvania, cu o mare varietate de servicii menite sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi clienti. O gama larga de produse este disponibila pe stoc si, chiar daca o anvelopa nu este disponibila, specialistii o pot aduce de oriunde din Europa in maxim 7 zile lucratoare.

Pe site clientii vor gasi si informatii utile despre cum sa isi aleaga anvelopele, cum si cand trebuie sa le schimbe, care este rondajul anvelopelor dar si intelegere din partea angajatilor. Anvelopele sunt trimise intr-un timp foarte scurt impreuna cu factura si garantie. De asemenea, livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat iar plata se efectueaza in lei, in sistem ramburs, in contul bancar, in numerar la punctul de lucru din Sibiu, prin card bancar sau in rate.

Magazinul online asigura clientilor cele mai bune anvelope, 100% originale, in functie de latime, inaltime, diametru, sezon si producatorul preferat, detalii care sunt introduse in pagina de cautare. Pentru a comanda anvelopele, clientii nu trebuie decat sa isi faca un cont in magazinul online, sa dea o scurta cautare si sa comande cu incredere anvelopele noi de care au nevoie pentru o mai buna functionare a autoturismului lor.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe E-pneu.ro