Electronicele ocupă un rol foarte important în viața omului modern. Din ce în ce mai mulți utilizatori se orientează către produse noi, fascinante, cu opțiuni avansate, iar magazinul online E-Boda.ro pune accent pe utilizarea celor mai avansate tehnologii, fiind prima companie ce a revoluționat piață DVD-playerelor din țară. Specialiștii își continuă tradiția începută în urmă cu aproape două decenii și continuă să scrie istorie oferind persoanelor interesate atât produse compatibile cu cerințele lor, cât și profesionalism, încredere și performanță, servicii prompte de livrare și garanția încrederii. Ce se poate cumpără din magazinul E-boda? Toate tipurile de electronice de la laptopuri, cântare, umidificatoare, scootere electrice, brățări fitness, smartphone-uri, boxe bluetooth, baterii externe, camere video, DVD playere, precum și jucării moderne ca spinnere sau kendama. Toate acestea, împreună cu modulatoare FM, MP3 playere, radiouri cu ceas digital sau boxe portabile sunt disponibile la prețuri avantajoase!

Promoțiile săptămânale sunt disponibile și actualizate, clienții care se înregistrează la newsletter primesc și un voucher cadou, iar datele de contact sunt clare și puse la dispoziția persoanelor interesate. E-Boda este unul din cele mai apreciate magazine online din prisma termenilor și condițiilor de livrare, a calității produselor și a garanției oferite, dar și a implicării angajaților. Cele mai noi scootere electrice, celebrele Hoverboard-uri sunt disponibile în acest magazin online la un preț accesibil, încadrate în promoții sau la preț întreg. Totodată, trotinetele și tricicletele electrice sunt dispozitive perfecte pentru plimbări în natură cu minim de efort.

Telefoanele mobile clasice și smart, tabletele și DVD-playerele sunt vedetele acestui magazin online, alături de accesorii de curățat gadgeturile, huse, suporturi și folii de protecție pentru cumpărători. După alegerea produsului sau produselor dorite, acestea se adaugă în coș, apoi se trimite comanda, se completează datele de facturare și după confirmare se așteaptă livrarea în cel mai scurt timp posibil. Cu o garanție extinsă, un service clienți foarte bine pus la punct și un serviciu de suport și informare impecabil, magazinul online E-boda își merită cu prisosință numărul mare de clienți care îi calcă pragul virtual zilnic și săptămânal. Un produs poate fi returnat în termen de 30 de zile. Transportul gratuit se aplică pentru comenzile mai mari de 200 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe E-Boda.ro