Dyfashion.ro este un magazin online din gama fashion, ce oferă spre comercializare produse și articole vestimentare pentru femei. Magazinul a fost lansat în anul 2011, iar în prezent oferă o gamă vastă de haine pentru femei și numără peste 2000 de articole în stoc. Magazinul este aprovizionat săptămânal cu articole noi pentru a aduce clienților noutăți. Pentru a beneficia de transport gratuit trebuie să comandați produse de minim 300 ron. Dacă nu doriți să vă înregistrați puteți plasa o comandă rapidă. Clienții beneficiază periodic de vouchere cadou și concursuri pe site sau social media. Magazinul se remarcă prin livrare rapidă a coletelor, în maxim 24-48 de ore. Dacă doriți să returnați un produs comandat de pe site, îl puteți returna în maxim 30 de zile de la dată primirii coletului. Faptul ca magazinul permite returul în 30 de zile și nu 14 zile, ca majoritatea magazinelor, este un lucru de apreciat. Dupa retur, banii se primesc înapoi în termen de 5 zile lucrătoare.

Pentru ca un client să beneficieze de articole cu o mărime exactă, articolele sunt măsurate individual pentru a nu exista surprize. Majoritatea produselor de pe site sunt de calitate, iar peste 90% din produse sunt fabricate în țara noastră. Înainte de a fi trimise la clienți, produsele sunt verificate pentru a nu prezenta defecte, astfel produsele nu vor avea mici defecte.
Dacă pe site nu ați găsit raspuns la nevoile dvs, puteți apela numărul de telefon afisșat pe site, magazinul oferă asitență telefonică. Magazinul este unul de încredere, peste 80.000 de clienți au comandat produse. Pe blog-ul magazinului găsiți diferite articole legate de articole vestimentare, sfaturi și modă.

Puteți comanda produse și dacă vă aflați într-o țară din Uniunea Europeană. Trasportul durează în funcție de țară, de la 2 zile pană la 7 zile. Costul transportului diferă tot de țară și este între 35-55 ron. Enumerăm țările populare: Spania, Marea Britanie, Italia, Germania, Franța, Austria, etc.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dyfashion.ro