Dwyn.ro este un magazin popular ce oferă o gamă vastă de produse din gama electronicelor și electrocasnicelor. Magazinul are în ofertă peste 25.000 de produse și peste 10 ani de experiență în ecommerce. Magazinul se remarcă prin varietate, posibilitatea de buy-back, fidelizarea clienților prin puncte cadou dar și vouchere.

Activitatea magazinului a început în anul 2004, atât cu magazin online cât și cu magazin fizic. Magazinul face parte de asemenea din Asociatia Romana a Magazinelor Online dar și Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania.

Magazinul oferă seriozitate și rapiditate la trimiterea comenzilor, daca comandați astăzi un produs și sunteți din capitală, tot astăzi veți primi și produsul, dacă nu sunteți din capitală, veți primi a doua zi produsul. Oferta magazinului de produse este în continua creștere. Magazinul are implementat și un sistem de buyback, putând face upgrade oricărui produs. Magazinul asigură de asemenea post service la orice produs din ofertă. Dacă produsul comandat este neconform, se poate schimba în 24 ore pe cheltuiala magazinului.

Dacă doriți să ridicați produsele fizic, se pot ridica la adresa „Sema Parc, Splaiul Independentei 319, Cladire K, OB 17, Sector 6, Bucuresti”. Coletul aduse de firma de curierat se poate desface dar numai după achitarea rambursului. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Returnarea sumei de către magazin se va face în maxim 14 zile de la data informării magazinului cu privire la retur.

Pagina cu producători și service autorizat se poate accesa aici. Pe această pagină veți găsi informații cu privirela producător, gama de produse, service-ul autorizat și o metodă de contact. La anumite service-uri s-a trecut și adresa. Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare împreuna cu certificatul de garanție în original si factura (bon sau chitanta) eliberate de DWYN la cumpărarea produsului, în caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparații.

Pentru a urmări expediția unui colet, trebuie să accesați această pagină. Veți afla informații în timp real prin introducerea numărului AWB.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dwyn.ro