Vederea este unul din cele mai importante simturi ale omului. Fara vaz, omul este pierdut iar activitatea sa zilnica este mult ingreunata sau chiar limitata. In plus, in perioada verii si nu numai, razele soarelui sunt atat de puternice incat este necesara purtarea unei perechi de ochelari de soare. Magazinul online Drlentila.ro ofera clientilor posibilitatea de a opta pentru produse de inalta calitate, cu ajutorul carora vor vedea mai bine, isi vor proteja privirea de razele soarelui sau pur si simplu vor arata mai bine.

In magazinul Drlentila se vand atat ochelari de soare si vedere, cat si lentile de contact din materiale de cea mai buna calitate. Ce trebuie sa faca clientii in mod concret? Sa isi aleaga lentilele sau perechea de ochelari mult visata, sa plaseze comanda completand prescriptia de la medic si sa finalizeze comanda, acumuland astfel puncte de loialitate care se transforma, treptat in reduceri financiare. Lentilele de contact, ochelarii de soare si cei de vedere sunt originali, de la marci de renume precum Ray-Ban, Carrera, Persol, Air Optix, Focus, Purevision sau Acuvue, iar lista poate continua. De ce este mai avantajos pentru oameni sa isi comande ochelarii de soare si lentilele de contact astfel decat sa mearga intr-un magazin specializat? Pentru ca aici nu pierd timpul pe drum, comanda nu implica niciun risc, specialistii respecta cu sfintenie prescriptia medicala iar in cazul in care ceva nu se potriveste, in 15 zile primesc garantat banii inapoi.

Livrarea comenzii este gratuita si se face oriunde in Romania, programul de loialitate este foarte bine gandit pentru ca astfel clientii fideli beneficiaza de reduceri foarte bune la alte produse disponibile pe site iar contul se face repede, in cateva minute, prin completarea unor campuri necesare. Cu certitudine imbunatatirea vederii depinde foarte mult si de protectia folosita, dar si de calitatea lentilelor de contact, a ochelarilor, de respectarea prescriptiei si chiar a tratamentului dat de medicul oftalmolog.

La comenzi de peste 100 de RON livrarea este gratuita iar clientii sunt multumiti de investitia facuta in propria lor sanatate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Drlentila.ro