Unii oameni au inteles foarte bine faptul ca isi petrec mai bine de o treime din viata dormind si faptul ca somnul este cel care le aduce liniste, le incarca bateriile si le ajuta corpul sa functioneze asa cum trebuie pentru a face fata diferitelor provocari din timpul zilei. Pentru aceasta oamenii au nevoie de produse care sa le asigure tot confortul pe timp de noapte, dar si pe timp de zi, fiindca sunt o multime de persoane care dorm si la amiaza. Pe site-ul Drimus.ro dormitorul este in centrul atentiei, dar si celelalte camere ale locuintei. Aici sunt comercializate saltele pufoase sau, dimpotriva, mai tari si mai ferme pentru a sustine pozitia coloanei, diferite textile, de la perne la asternuturi, somniere si scaune potrivite pentru orice incapere a locuintei. In plus, o gama intreaga de mese este disponibila pentru cei care vor sa faca schimbari prin casa fiindca vor gasi mese pentru living sau pentru bucatarie de cea mai buna calitate.

In plus si la mobilier sunt oferte speciale, dar si la articolele cu care poate fi accesorizata si renovata camera copilului. Mobilierul special creat pentru copii este ideal pentru ca are si spatii de depozitare, permite un studiu aprofundat si socializare alaturi de prieteni sau de fratii mai mari sau mai mici. Mobilierul comercializat in acest magazin online este ideal pentru primirea oaspetilor, fiind fabricat din materiale exceptionale si cu un aspect care depaseste asteptarile cumparatorilor. Fiecare produs este prezentat in amanunt, cu fotografii realizate in mod profesional pentru ca oamenii sa isi formeze o parere corecta si sa ia decizia de a comanda sau de a trece la urmatorul produs disponibil. Promotiile au locul lor in cadrul categoriilor prezentate pe site, fiind reprezentate de reduceri mai mult sau mai putin semnificative la unele seturi sau produse singulare ori chiar de cadouri primite la achizitionarea acestora.

Drimus este locul in care incepe amenajarea, reamenajarea si infrumusetarea locuintei cu cele mai moderne, elegante, confortabile accesorii si obiecte de mobilier disponibile la momentul actual pentru a fi comandate online. Toate produsele de pe site beneficiază de o garanție de 24 de luni, produsele facturate pe persoană juridică au o garanție de 6 luni. Livrarea în București este gratuită la comenzile de peste 300 lei. Pentru livrarea în afara țării, costul este orientativ, el variază în funcție de volumul coletului. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa. Anumite produse sunt în stoc în timp ce altele pot fi aduse la comandă.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Drimus.ro