Atât magazinul fizic, cât și magazinul online Domo.ro satisface de ani buni, dorințele și cerințele a mii de clienți, prin gama variată de produse pe care o pune la dispoziție. Calculatoare, componente și periferice, laptopuri, tablete, telefoane, televizoare sau cele mai noi gadget-uri se află la doar un click distanță, în magazinul online. Din oferta magazinului nu lipsesc nici electrocasnicele mari, electrocasnicele mici, aparatele foto-video, produsele de îngrijire personală sau articole de bricolaj.

Prin abonarea la newsletter, puteți fi mereu la curent cu ultimele noutăți, iar în categoriile „Ofertele săptămânii” sau „Lichidări” puteți găsi produsul dorit la un preț redus. În plus, pentru orice produs pe care vreți să-l comandați, aveți posibilitatea de a compara prețurile. Comanda se plasează simplu și rapid, prin crearea unui cont și furnizarea datelor necesare livrării. Puteți comanda online, telefonic sau prin e-mail, însă trebuie să știți că o comandă online este cea care are prioritate și asigură preluarea corectă a datelor de facturare și livrare. În ceea ce privește metoda de plată, aveți la dispoziție 6 modalități, menționate chiar pe site.

Transportul coletelor se face prin curieri proprii București sau prin intermediul serviciilor de curierat partenere Fan Courier, Cargus sau Nemo Express. Pentru un plus de siguranță, puteți opta mereu pentru deschiderea coletului la livrare. Cu condiția ca produsul să fie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, aveți dreptul de a returna articolul comandat, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii.