Dolcemonti.ro este un magazin online de haine dedicat femeilor care își doresc lenjerii care să le accentueze formele corpului, dar care pot ascunde totodată eventualele defecte pentru a oferi un plus de confort și protecție în egală masura. Aici veti găsi o gamă variată de accesorii și haine, ofertele fiind numeroase și pentru toate buzunarele. Stocurile de marfă sunt aprovizionate des, în cea mai mare parte din import direct din Polonia, China, dar și cu produse fabricate la noi în țară.
Veți găsi lenjerii intime disponibile în mai multe dimensiuni și veți putea achiziționa modelele preferate foarte ușor, utilizând categoriile și subcategoriile magazinului. Toate produsele sunt de o calitate superioară, create din materiale fine, cu un design deosebit.

Pe pagina oficială de Facebook, puteți observa știri, recomandări, produse promoționale și numărul de persoane care urmăresc și apreciază magazinul Dolce Monti. Un lucru important pe care vi-l recomand și pe care îl găsiți pe aceeași pagina de Facebook, este rubrica numită Comunitate, unde aveți posibilitatea să priviți imagini plus comentarii cu produsele comandate de clientele magazinului.

Politica de retur. Aveți dreptul să notificați în scris comerciantului că anulați comanda, fără penalizări și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea coletului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor, costul fiind suportat de dvs. Produsele se returnează în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, împreuna cu o copie a facturii de achiziție. Dolce Monti S.R.L va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea returului.

Condiții generale de returnare:
– produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea dvs., în urma unei notificări în scris, în care se va specifica ceea ce nu se potrivește. Puteți solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea lui cu unul în concordanță. Dacă stocul este epuizat și Dolce Monti S.R.L nu poate înlocui produsul cu unul asemănător, se va restitui contravaloarea. Coletele care nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru evitarea neînțelegerilor, coletul va fi fotografiat și se va întocmi – împreună cu reprezentantul firmei de curierat – un proces verbal în care se va specifica starea coletului. Firma Dolce Monti nu ridică coletele trimise prin Poșta Română.

  • Important de reținut este că, dacă ați comandat chiloți, catsuit-uri sau seturi care conțin chiloți sau articole intime, acestea nu pot fi returnate din motive de igienă. De asemenea, nu pot fi returnate nici produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate.

Produsele pe care le-ați primit cu defecte: Dacă coletul dvs. conține produse cu defecte de fabricație, acestea vor fi înlocuite cu produse noi, cu condiția înștiințării în scris sau prezența dvs. la sediul societății cu produsele defecte în termen de 48 de ore de la primirea coletului. Termenul de garanție pentru vicii de fabricație este de 30 de zile.

Livrare: Comanda dvs. va fi trimisă a doua zi lucrătoare de la primirea ei și va fi expediată prin firma de curierat Fan Courier cu urmărire și livrare fără semnătură, costul livrării fiind de numai 14.99 lei sau gratuit comenzilor ce depășesc suma de 169 lei, în aria de acoperire. Dacă locuiți în București puteți ridica personal comanda direct de la sediu.

Mai jos aveți dreptul să votați și să vă scrieți experiențele pe care le-ați întâmpinat cu produsele, cât și îndrumări referitoare la cum ar putea să se îmbunătățească serviciile magainului în viitorul apropiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Dolcemonti.ro