Dol.ro cunoscut ca și Diverta, este un magazin online ce oferă o gamă largă de produse din mai multe categorii. Magazinul comercializează produse din categorii precum: articole pentru copii, cărți, jucării, papetărie, gadgeturi, cadouri, filme, etc. Pe dol.ro veți găsi peste 50.000 de produse din categoriile enumerate. Marea majoritate a produselor afișate pe site sunt descrise amănunțit pentru ca utilizatorul să găsească toate informațiile de care are nevoie.

Diverta este o companie cu experiență care cuprinde mai multe lanțuri de magazine în mai multe zone din România. Compania este cunoscută mai ales prin comercializarea de cărți. Compania Diverta a fost înființată în anul 1999. Cu toate ca magazinul dol.ro a fost lansat de peste 10 ani, nu reușește să atingă popularitatea obținută de brandul diverta pe zona offline. Magazinul online nu are încă o funcție de căutare optimizată iar anumite pagini nu se incarcă corespunzător.

Cele mai multe locații ale magazinului se afla în București. Locațiile Diverta din capitală sunt: Diverta Baneasa Bucuresti, Diverta Jolie Ville Bucuresti, Diverta Bucuresti Mall, Diverta ParkLake Shopping Center, Diverta Plaza Bucuresti, Diverta Unirea Bucuresti, Diverta Promenada Mall Bucuresti, Diverta Veranda Mall. Alte locații Diverta din țară: Diverta Vladimirescu Alba Iulia, Diverta Atrium Arad, Diverta Euromall Pitesti, Diverta Lotus Oradea, Diverta Nera Resita, Diverta Hubertus Cluj, Diverta City Park Mall Constanța, Diverta Electroputere Craiova, Diverta Ulpia Deva, Diverta Jiul Petrosani, Diverta Targu Mures, Diverta Promenada Mall Targu Mures, Diverta Galleria Piatra Neamt, Diverta Carol Campina, Diverta Dacia Traiana Sibiu și Diverta Eugen Barbu Timisoara.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta magazinul la numărul 031/413.43.33 sau contact@dol.ro. Produsele se pot returna în maxim 14 zile de la data primirii lor.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Diverta.ro