In magazinul online Distinctiv.ro isi desfasoara activitatea o echipa ambitioasa care ofera servicii de cea mai buna calitate floristilor, organizatorilor de evenimente si decoratorilor. Aici specialistii in domeniu pot gasi accesorii florale, cadouri si decoratiuni, fiind un depozit en-gros cu cele mai noi si frumoase asemenea produse. De fapt, este cel mai mare depozit din Moldova, fiind importator direct din Asia si Europa, distribuitor en-detail si mai ales en-gros de accesorii pentru florarii, decoratiuni de sezon, cadouri si ambalaje florale.

Asadar, toti cei care activeaza in acest domeniu si administreaza o florarie sau un magazin de cadouri pot face echipa buna cu specialistii Distinctiv. Preocuparea principala a specialistilor este mentinerea unei relatii bune cu clientii precum si calitatearidicata a produselor si adaptarea la tendintele actuale. De distributia produselor se ocupa o intreaga retea care livreaza direct la sediul afacerilor clientilor comanda plasata pe site. Depozitul se afla in Galati insa clienti din toate colturile tarii sunt multumiti de serviciile si produsele oferite.

Concret, ce pot gasi clientii in cadrul acestui magazin online? Decoratiuni de sezon, cosuri pentru flori, flori artificiale, burete floral si chiar plasa pentru flori, dar si cutii cadou, figurine, iar lista poate continua. Produsele sunt de calitate superioara, transportul este sigur, lipsit de incidente neplacute. Comenzile ajung la timp si in siguranta la sediul afacerii.

Toate produsele comercializate in acest magazin online beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare, iar in cazul in care produsele nu sunt in conformitate cu cerintele clientilor, acestea pot fi schimbate sau reurnate in maxim 15 zile de la primirea coletului. Pentru obiectele decorative, garania este de 2 ani iar pentru produsele noi, garantia este de 30 de zile spre exemplu pentru ramele foto, obiectele ceramice sau textile, etc.

In maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii, produsele sunt livrate, iar pentru produse a caror valoare depaseste 300 de RON, livrarea este gratuita. Produsele sunt insotite de factura fiscala, de certificat de garantie si de alte documente. Chiar si cele fragile ajung in conditii excelente, gratie grijei manifestate de reprezentantii companiei de curierat. Una din cele mai renumite companii de pe teritoriul tarii cu care numeroase florarii si magazine de cadouri fac parteneriat, Distinctiv ofera produse de cea mai buna calitate la preturi corecte.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Distinctiv.ro